(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelutyöntekijä/Toimistotyö - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019

Etsimmeasiakkaallemme Helsinkiin aktiivistaja asiakaspalveluhenkistä työntekijää monipuolisiin aulapalvelutehtäviin. Kyseessä on määräaikainen noin 2-3 kuukautta kestävä sijaisuus. Työn aloitus heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävän kuvaus 

Työskenteletkansainvälisessä yrityksessä vilkkaassa aulapalvelussa, jossa monipuolisiintehtäviisi kuuluu vieraiden vastaanottaminen ja opastus, palvelupyyntöjenedelleenvälittäminen, neuvotteluhuoneiden varaukset, kokousalueen järjestelyt ja ylläpito sekämuut aulapalvelutehtävät. Työ on kokopäivätyötä ma- pe toimistoaikojenpuitteissa. 

Toivomme sinulta 

Tehtävässämenestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta, mielellään aulapalvelutehtävistä. Tuletenglannin kielellä hyvin toimeen ja sinulla on myös MS Office-perusosaaminen.Olet asiakaspalveluhenkinen, positiivinen sekä myös tarkka työssäsi. Eduksi katsomme ajokortin. 
Tarjoamme sinullemielenkiintoisen työn, viihtyisän työympäristön sekä työpaikan hyvien kulkuyhteyksien ääressä Helsingissä.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan seniorkonsultti Sirpa Kähkönen, puh. 030 6090 517 tai etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi (parhaiten to 10.10.2019 klo 12.30 - 13.30). 
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 16.10.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi