Asiakaspalvelutyöntekijä
Manpower

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2021

Kingspan-konserni on maailman johtava rakennusten lämmöneristys- ja vaipparatkaisujen toimittaja korkealaatuiseen, vähähiiliseen rakentamiseen. Yli 130 tuotantolaitoksella, yli 60 maassa ympäri maailmaa, olemme sitoutuneet toimittamaan asiakkaillemme kestäviä, innovatiivisia ja korkealaatuisia tuotteita sekä järjestelmiä ja palveluita rakennusten paremman suorituskyvyn saavuttamiseksi. Missiomme on nopeuttaa nettopäästötöntä tulevaisuutta ihmisten ja maapallomme hyväksi.

Etsimme nyt ASIAKASPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ

vakituiseen työsuhteeseen Kingspanin tiimin vahvistukseksi.

Mitä työsi sisältää?

Asiakaspalvelijana olet asiakkaiden ensimmäinen yhteyspiste puhelimen sekä sähköpostin välityksellä. Toimit myös tärkeänä sisäisenä linkkinä tuotannon, kuljetuksen sekä talous- ja myyntitoimintojen välillä. Päivittäisessä työssäsi vastaanotat ja käsittelet asiakastilauksia ja muutospyyntöjä, koordinoit ja valvot tuotanto- ja toimitusprosessia sekä varmistat toimitusten laatua ja sujuvuutta. Hallinnoit myös asiakastietoja CRM-järjestelmässä, käsittelet reklamaatioita sekä koordinoit hyvityksiä ja palautuksia. Työhösi kuuluu myös tuotetietojen, erilaisten dokumenttien sekä näytteiden toimittamista asiakkaille samoin kuin perustason tekninen neuvonta.

Mitä toivomme sinulta?

Emme oleta sinun olevan valmis rakennusalan ammattilainen, mutta valmius ja halu oppia uutta ovat tärkeitä, jotta ajan myötä hallitset työnkuvan. Toivomme sinulla olevan jo jonkin verran aiempaa asiakaspalvelukokemusta, mieluiten B2B.

Hallitset MS Officen päivittäisessä toimistokäytössä ja omaksut tarvittaessa uusiakin ohjelmistoja. CRM-järjestelmän ja/tai SAPin käyttökokemus on eduksi. Pystyt edistämään useita asioita yhtäaikaisesti pudottamatta kapulaa. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea sekä englantia (konsernikieli). Kaiken tämän lisäksi olet positiivinen ja tiimityötaitoinen persoona, jolla on hyvät sosiaaliset taidot. Sopiva koulutustausta voi olla esim. merkonomi tai tradenomi.

Mitä voimme tarjota sinulle?

Tarjolla on kiva työyhteisö ja toisiaan tukeva tiimi, jolta saat työhösi hyvän perehdytyksen ja tuen. Työsi Tampereen Voimakadun viihtyisällä toimistolla on monipuolista ja vaihtelevaa, ja myös osittainen etätyö on mahdollista perehdytysvaiheen jälkeen. Kingspan tarjoaa sinulle mielenkiintoiset näkymät keskeisessä roolissa kansainvälisessä, kasvavassa pörssiyrityksessä ja mahdollisuudet oppia jatkuvasti uutta rakennusalan tuoteinnovaatioista. Yrityksellä on käytössä Smartumin virike-edut sekä työterveyshuollon palvelut.

Työsuhde on vakituinen ja työ alkaa perehdytyksellä 16.8. Työsopimus tehtävään valitun henkilön kanssa tehdään 9.7. mennessä, jolloin ehdit sopivasti viettää kesälomaa ennen työn aloitusta.

Kiinnostuitko?

Hakuaika päättyy 30.6.2021, mutta suosittelemme hakemaan heti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaina. Lisätietoja tehtävästä saat hakua hoitavalta rekrytointikonsultti Elina Ruhalta puhelimitse, sähköpostitse tai LinkedInin kautta (040 627 8528- elina.ruha@manpowergroup.fi).

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1465632
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu, Rakennusala, Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Elina Ruha
  • Puhelin: 020 1700 100
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa