(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelutyöntekijä
Lyko Group AB

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.7.2020

Onko asiakaspalvelu intohimosi ja kommunikoitko sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi? Haluatko tarjota parasta mahdollista asiakaspalvelua hiusten- ja kauneudenhoidon saralla sekä vastuullisen työtehtävän? Hienoa! Me Lykolla olemme keskellä jännittävää kehitysvaihetta ja etsimme sinua, joka haluat olla mukana luomassa edellytyksiä kasvullemme ja kehityksellemme Suomessa. Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen urallasi? Jatka siinä tapauksessa lukemista!

 

Työtehtävästä                        

Lyko on ruotsalainen yritys, jonka toiminta koostuu sekä retail-kaupasta, fyysiset myymälät ja kampaamot, että verkkokaupasta, joka on Ruotsin suurimpia hiusten- ja kauneudenhoidon alalla. Lykon myyntivaihto on yli miljardi kruunua vuosittain ja yrityksellä on yli 650 alaista. Yritys on toiminut jo hyvän aikaa myös Suomessa, Norjassa ja Tanskassa.
 

Suomessa (www.lyko.fi) olemme toimineet noin 2 vuoden ajan ja kehityksemme on ollut nopeaa. Asiakaspalvelijana sinulla on mahdollisuus olla avainhenkilö Lykon jatkaessa kasvuaan Suomessa. Olet asiakkaidemme tuki chatin, sähköpostin ja puhelimen kautta kysymyksissä, jotka koskevat tilauksia, palautuksia tai teknisiä ongelmia. Lisäksi olet asiakkaan henkilökohtainen neuvonantaja ja kauneuden asiantuntija! Tavoitteesi on tarjota aina huippuluokan palvelua, eikä ole mitään, mikä saa sinut tyytyväisemmäksi kuin asiakkaan odotusten ylittäminen.

 

Työskentelet pienessä, kunnianhimoisessa tiimissä, johon kuuluu 5 henkilöä (kääntäjiä, asiakaspalvelutyöntekijöitä sekä esimies), mikä tarkoittaa paljon vastuuta, mutta myös mahdollisuutta vaikuttaa kehitykseemme Suomessa. Toisin sanoen upea mahdollisuus kehittyä nopeasti kasvavassa yrityksessä! Työskentelemme Helsingin keskustassa.

 

Me Lykolla arvostamme työntekijöitä ja uskomme, että oikeat henkilöt oikeilla paikoilla ovat menestyksekkään toiminnan edellytys. Yrityskulttuurimme on lämmin, ja kunnianhimo on itsestäänselvyys kaikille työntekijöillemme. Meillä on hauskaa töissä ja yhteiset tavoitteet, jotka näkyvät yrityskulttuurissamme. Fun, fabulous, focused & friendly ovat arvojamme, ja toivomme, että juuri sinä haluat jakaa ne kanssamme!

 

Sinä olet…

 • Henkilö, jonka intohimo on asiakaspalvelu.
 • Itsevarma roolissa, joka vaatii vastuuta ja vaikuttamista.
 • Viihdyt pienessä tiimissä, jossa kaikki auttavat toisiaan.
 • Vuorovaikutustaidot ja viestintä ovat vahvuuksiasi.
 • Valmis työskentelemään jännittävässä ympäristössä, jota määrittävät kasvu ja nopea päätöksentekokyky.
 • Urasi alussa ja utelias ottamaan seuraavan askeleen kanssamme Lykolla.

 

Sinulla on…

 • Erinomaiset suomen ja englannin kielen taidot niin suullisesti kuin kirjallisesti.
 • Edellytykset oppia helposti uusien järjestelmien käyttö.
 • Kiinnostusta hiusten- ja kauneudenhoidon alaa kohtaan
 • Kokemusta asiakaspalvelutyöstä.

 

Katsomme eduksi…

 • Ruotsin kielen taidot

 

 

Haluatko olla osa Lykoa?
Kuulostaako tämä oikealta tehtävältä sinulle? Hae nopeasti ja helposti ilman CV:tä tai hakukirjettä! Sen sijaan pyydämme sinua vastaamaan muutamiin valintakysymyksiin. Tiedämme, että sinä ja kykysi ovat tärkeämpiä kuin aikaisempi kokemuksesi, minkä vuoksi hakuprosessissamme käytetään myös testejä. Hae paikkaa niin pian kuin mahdollista, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Viimeinen hakupäivä on 10. elokuuta 2020. Työ on kokoaikainen ja siinä noudatetaan koeaikaa. Työ alkaa välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja työtehtävästä antaa ruotsiksi tai englanniksi Tony Andersson, tony.andersson@lyko.com. Hae työpaikkaa jo tänään!

 

HUOM! Kirjoita hakemuksesi ja vastaa valintakysymyksiin JOKO ENGLANNIKSI TAI RUOTSIKSI.

 

Lykosta

Lyko Group AB (publ) on hiusten- ja kauneudenhoidon asiantuntija, jonka kunnianhimoinen tavoite on muuttaa kauneudenhoidon alaa. Tarjoamme asiakkaillemme markkinoiden laajimman kauneudenhoitotuotteiden valikoiman verkossa. Lyko on mukana First North Premier -listalla. Lisätietoja varten vieraile osoitteessa www.lyko.fi.