(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelutyöntekijä
Kansallisgalleria

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2019

 

Kansallisgalleria on aktiivinen kulttuuritoimija ja maamme suurin kuvataiteen asiantuntijaorganisaatio. Kansallisgallerian muodostavat Ateneumin taidemuseo, Nykytaiteen museo Kiasma ja Sinebrychoffin taidemuseo. Säätiön palveluksessa työskentelee noin 280 työntekijää

 

Onko museovieraiden hyvän museokokemuksen varmistaminen sydämen asiasi?

Haemme Kansallisgalleriaan Helene Schjerfbeckin näyttelyn ajaksi

asiakaspalvelutyöntekijöitä

määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 5.11.2019-26.1.2020. Tehtävät ovat tuntityötä 15 – 30 tuntia viikossa toiveesi mukaan.

 

Asiakaspalvelutyössä pääset mukaan monipuolisiin ja vaihteleviin tehtäviin. Aulassa ja naulakolla huolehdit museovieraiden vastaanottamisesta. Näyttelysaleissa toimit valvojana vastaten teosturvallisuudesta ja museovieraiden ohjaamisesta. Palvelupisteessä hoidat myyntitehtäviä ja toimit tiedonkulun linkkinä niin museovieraille kuin henkilökunnallekin.

Olet asiakaspalvelun ammattilainen, iloinen ja omatoiminen. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja kykyä saada museovieraamme tuntemaan olonsa tervetulleeksi myös kiireen keskellä. Sinulla on kokemusta haastavista asiakaspalvelutilanteista sekä niiden ratkaisemisesta, ja haluat aina tehdä vähän enemmän asiakkaan hyvän museokokemuksen toteuttamiseksi. Osaat kohdata erilaisia ihmisiä ja kommunikoit hyvin niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksikin.

Arvomme, avoimesti, yhdessä ja asiantuntevasti, kuvaavat myös sinun työskentelyotettasi.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtävään ja mielenkiintoisen tehtävän maamme suurimmassa kuvataiteen asiantuntijaorganisaatiossa. Työyhteisömme koostuu alan huippuosaajista, joiden tuen saat omalle työllesi. Olemme innostuneita ja ylpeitä siitä, mitä teemme.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalvelupäällikkö Jouni Jomppanen p. 029 4500 578 tai jouni.jomppanen(at)kansallisgalleria.fi.

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään maanantaina 23.9.2019.

 


Puhelin: 0294 500 200 Sijainti: Kaivokatu 2