(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelutyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

Haemme nyt pohjoismaiseen pankkiasiakkuuteen myyntihenkistä ASIAKASPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ vuorotteluvapaan sijaisuuteen Vallilaan.


Tehtävässä opastat ja neuvot asiakkaita heidän kysymyksissään sekä vastaat neuvottelutilojen ylläpidosta (mm. AV-laitteet). Toimit myös yhteyshenkilönä useille sisäisille ja ulkoisille sidosryhmille. Työaikasi sijoittuu pääsääntöisesti arkisin klo 7-17 välille, mutta toivomme sinulta tarvittaessa joustoa työaikojen suhteen. Kyseessä on vuorotteluvapaan sijaisuus, joka alkaa elokuussa 2019 ja jatkuu 5.1.2020 asti. Työ saattaa mahdollisesti jatkua myös tämän jälkeen.


Tehtävässä menestyminen edellyttää vähintään vuoden verran työkokemusta asiakaspalvelutehtävistä ja toivomme tehtävään soveltuvaa koulutusta. Etenkin kokemus myyntipalveluista tai aulapalvelutehtävistä katsotaan eduksesi. Sinulla on aurinkoinen asiakaspalveluasenne ja hymysi ei hyydy kiireenkään keskellä. Olet järjestelmällinen ja suoriudut asiakaspalvelutilanteista sujuvasti niin suomen kuin englannin kielellä. Muu kielitaito katsotaan eduksesi. Tehtävän luonteen vuoksi valittavalla henkilöllä on oltava hyvä fyysinen peruskunto. Lisäksi tehtävässä tarvitaan hyviä IT-taitoja ja My MCS -järjestelmän tuntemus on eduksi.


ISS palveluilla tarjoamme sinulle työn, jossa sinun ei tarvitse kangistua kaavoihisi! Tässä tehtävässä pääset kohtaamaan erilaisia sidosryhmiä, eikä sinulla ole kahta samanlaista työpäivää. Yhdessä tekemällä tarjoamme päivittäin maailman parasta palvelua. Olemme ylpeitä tarjoamastamme palvelusta ja se näkyy myös asiakkaillemme.


Lähetä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS Palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 28.4.2019. Voit liittää hakemukseen myös CV:n. 


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -