(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelutyöntekijä
Sibelco Nordic Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019
Sibelco Nordic Oy Ab
Sibelco Nordic Oy Ab on osa Belgialaista kansainvälistä Sibelco konsernia joka työllistää maailmanlaajuisesti 12000 työntekijää 240 tuotantolaitoksellaan. Suomessa toimimme viidellä eri tuotantolaitoksella ja pääkonttorimme sijaitsee Espoossa. Työllistämme tällä hetkellä 80 henkilöä.
Toimenkuva
Etsimme nyt kesäkauden ajaksi asiakaspalveluhenkilöä asiakkaamme Karvian toimipisteelle. Tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu, tilausten käsittely, kuljetusten tilaus sekä niihin liittyvä dokumentointi ja laskutus. Lisäksi toimit myynnin tukena ja asiakaspalautteiden yhteyshenkilönä.
Odotamme sinulta
Edellytämme sinulta sujuvia ATK-taitoja. Kokemus toiminnanohjausjärjestelmien käytöstä ja englannin kieli katsotaan eduksi. Olet iloinen asiakaspalvelija ja omaat hyvät ongelmanratkaisutaidot. Olet aloitekykyinen ja joustava ja pystyt toimimaan paineenkin alla. Sopeudut hektiseen toimintaympäristöön ja osaat priorisoida tehtäviä.
Koulutus ja työkokemus
Edellytämme sinulta soveltavaa kaupallista koulutusta (voit olla myös valmistumassa oleva) ja toivomme sinulla olevan jo jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä.
Muut tiedot
Työ alkaa sopimuksen mukaan touko-/kesäkuussa. Lisätietoja tästä paikasta antaa ma- to klo 9 -15 välisenä aikana Susanna Harju puh. 044 2808107, voit myös poiketa toimistollamme Kankaanpäässä!

Hae tätä paikkaa täyttämällä työhakemus nettisivuillamme ja merkitse kiinnostuksesi paikkaa kohtaan. Voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksen sekä ansioluettelon osoitteeseen susanna.harju@vmp.fi. Hakemuksia käsitellään ja haastattelut aloitetaan heti niiden saavuttua, toimi siis nopeasti.
Kesto
2 - 3 kk
Lisätietoja
Susanna Harju, susanna.harju@vmp.fi, 044 2808107
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 01.03.2019 mennessä.