(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelutyöntekijä
Netrauta Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018

Verkkokaupan asiakaspalvelutyöntekijä

Liiketoiminnan kasvaessa tarvitsemme joukkoomme uuden asiakaspalvelutyöntekijän.

Tehtävässä vastaat päivittäin kymmeniin asiakkaidemme sähköposti- ja puheluyhteydenottoihin. Otat vastaan asiakkaan palautteen, tiedustelun tai ongelman ja etsit mahdollisimman pian asiakasta tyydyttävän vastauksen tai ratkaisun. Olet päivittäin yhteydessä tavarantoimittajiimme sekä kuljetuskumppaneihimme. Teet tiivistä yhteistyötä sisäisesti oman tiimin, myynnin, tuotehallinnan, markkinoinnin, talouden ja tuotepäälliköiden kanssa vastauksia ja ratkaisuja etsiessäsi. Toimit linkkinä verkkokauppatilauksen tehneen asiakkaan ja taustalla pyörivän organisaatiomme ja yhteistyökumppaneidemme välillä. Käytät työssäsi pääasiassa asiakaspalvelu- sekä tilaustenkäsittelyjärjestelmiä, puhelinta ja sähköpostia.

Etsimme tehtävään henkilöä, joka ottaa työstään vastuun ja hoitaa eteen tulevat tehtävät huolellisesti ja tarkasti loppuun asti. Odotamme, että sinulla on kokemusta asiakaspalvelutehtävistä sekä mahdollisesti kuluttajasuojalain tulkinnasta. IT-taitojesi on oltava hyvät ja kirjoitat sekä kommunikoit sujuvasti suomenkielellä. Englanninkielen taitosi on hyvä. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmistyyppien kanssa ja istut reippaaseen ja aktiiviseen asiakaspalvelutiimiimme. Asiakaspalvelutyöntekijänä sinun tulee olla sinnikäs, positiivinen ja osaat kääntää välillä vaikeankin asiakastilanteen positiiviseksi kokemukseksi niin itsellesi kuin asiakkaalle. Iso osa asiakkaistamme on uudelleen verkkokauppaan palaavia asiakkaita ja olet merkittävässä roolissa varmistamassa, että näin on jatkossakin. Asiakas on meille tärkeä!   

Tarjoamme mielenkiintoisen, eläväisen ja haastavan työn suuren verkkokaupan kokeneessa ja taitavassa asiakaspalvelutiimissä. Työpiste on Lempäälässä Ideaparkissa ja palkkaus Kaupan työehtosopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae meille lähettämällä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekry@netrauta.fi 18.11.2018 mennessä. Kerro hakemuksessasi, mistä sait tiedon tästä työpaikasta ja palkkatoiveesi. Voit soittaa ja kysyä lisätietoja, Maria Dahlberg (HR) p. 040 744 50 82.