(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelutyöntekijä
Saga Care Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2017
Saga Care Oy tarjoaa ikääntyneiden asumis-, hoiva-, kuntoutus- ja hyvinvointipalveluja. Toiminnan tavoitteena on palvella asiakkaita kunnioittavasti, asiakaslähtöisesti ja laadukkaasti.

Saga Munkkiniemen palvelutalo koostuu kolmesta talosta, jotka on liitetty toisiinsa. Dosentinpuisto, Dosentinrinne ja Dosentinlinna sijaitsevat viehättävässä puistokaupunginosassa erittäin hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin keskustasta. Saga Munkkiniemessä on yhteensä 264 vanhuksille suunnattua vuokra-asuntoa. Palvelutarjontaamme kuuluvat hoivapalvelut, kahvila- ja ateriapalvelut, siivous- ja pesulapalvelut ja lisäksi asukkaille on tarjolla kattavaa vapaa-ajanohjelmaa.

Haemme Saga Munkkiniemen palvelutaloon motivoitunutta ja reipasta ASIAKASPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ keikkatyöhön ravintolasaliin, aterioiden kotiinvientiin ja astiahuoltoon. Työ on luonteeltaan päivätyötä ajoittuen klo 7-16 välille ja työ pitää sisällään myös viikonlopputyötä.

Työtehtävänä on hoitaa ruokasalin, aterioidenkotiinviennin ja astiahuollon päivittäisiä työtehtäviä ja kehittää toimintaa eteenpäin.
Tehtävä sisältää tarjoilua, astiahuoltoa, asiakaspalvelua, kassatyöskentelyä ja monipuolisesti muita ravintolan tehtäviä. Tavoitteena on tarjota laadukkaita palveluja kaikille asiakkaillemme.

Edellytämme alan työkokemusta tai koulutusta ja hygieniapassia. Anniskelupassi katsotaan eduksi.
Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja sitoutunutta asennetta työn tekemiseen.
Sujuva suomen kielen taito on tehtävässä välttämätön.

Työvuorossa toimitaan tiiviissä yhteistyössä kokkien ja muiden talon työntekijöiden kanssa, joten yhteistyötaidot ovat tärkeässä asemassa.

Tarjoamme mielenkiintoista ja vaihtelevaa työtä viihtyisissä taloissa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi ja työvuorosuunnitteluun. Saga Care haluaa olla edelläkävijä myös työnantajana tarjoamalla ison talon työsuhde-etuja kuten esim. työnohjausta, koulutusta, henkilöstötapahtumia sekä lakisääteistä laajemman työterveyshuollon.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Haethan tehtävää mahdollisimman pian, mutta viimeistään 1.10.2017.
Aloitamme hakemuksien käsittelyn jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Jouni Lindblad p. 044 720 2778 tai jouni.lindblad@sagacare.fi.

Olemme savuton työyhteisö.

Saga Care Oy kuuluu Esperi-konserniin.