Asiakaspalvelutyöntekijä toimistotyöhön
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Aspocomp Group Oyj on Helsingin pörssissä listattu yhtiö, joka on erikoistunut vaativiin piirilevyteknologioihin. Aspocomp luo lisäarvoa asiakkailleen vahvalla valmistuksen ja teknologian osaamisellaan sekä nopeilla ja luotettavilla toimituksillaan. Aspocompin toimittamia piirilevyjä käytetään muun muassa tietoliikenneverkoissa ja -laitteissa, autoelektroniikassa, turvateknologian ja terveydenhuollon järjestelmissä, mikropiirien tuotekehityksessä sekä teollisuuden automaatiosovelluksissa.

Haemme nyt Aspocompin Oulun tehtaalle

ASIAKASPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ TOIMISTOTYÖHÖN (ÄITIYSLOMAN SIJAISUUS)

Työt alkavat sopimuksen mukaan maaliskuussa 2021 ja työn alustava kesto on 1 vuosi. Kyseessä on päivätyö ja tarjolla on täydet työtunnit. Työllistyt suoraan Aspocompin kirjoille.

Tehtävässä vastaat Aspocompin asiakkaiden tarjous- ja tilaustenkäsittelyprosessista annettujen ohjeiden mukaan. Vastuullasi on tarjousten tekeminen hinnoitteluohjeiden mukaisesti sekä sisään tulevien tilausten syöttäminen tuotannonohjausjärjestelmään. Vastaat myös osaltasi laskutuksesta, asiakasinformaatiosta asiakkaalle ja tuotantoon sekä kuljetusjärjestelyistä. Toimit yhteyshenkilönä asiakkaan ja tuotannon välillä huolehtien asiakastoimituksien sujuvuudesta.

Odotamme hakijalta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, hyviä asiakaspalvelutaitoja, itsenäistä työotetta, hyviä tietoteknisiä valmiuksia sekä sujuvaa englannin kielen hallintaa. Eduksi katsotaan kaupallinen koulutus sekä saksan kielen taito.

Tarjoamme sinulle pitkän määräaikaisen työsuhteen hyvämaineisessa yrityksessä. Pääset työskentelemään alan ammattilaisten kanssa ja ottamaan vastuuta tärkeästä osa-alueesta. Palkkaus on teknologiateollisuuden toimihenkilöiden työehtosopimuksen mukainen.

Mikäli mielenkiintosi heräsi, jätäthän cv:si ja hakemuksesi Adeccon nettisivujen www.adecco.fi kautta viimeistään 24.01.2021. Lisätietoa tehtävästä antaa Adeccolta Helen Vesik 0401678094. Onnea hakuun!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1412881
  • Tehtäväalue: Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.1.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Helen Vesik (helen.vesik (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Oulu