(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelutyöntekijä, Keski-Suomen Ilmastointihuolto Oy
Keski-Suomen Ilmastointihuolto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2019
Etsimme nyt asiakkaallemme Keski-Suomen Ilmastointihuolto Oy:lle Jyväskylään vakituiseen työsuhteeseen

ASIAKASPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ.

Keski-Suomen Ilmastointihuolto Oy on ammattilainen ilmanvaihtoasioissa. Erityisosaamistamme ovat ilmastointiurakointi sekä ilmastointihuolto- ja saneeraustyöt, joissa pitkä, 40 vuoden kokemus ja asiantuntemus pääsevät parhaiten esiin. Meillä on ilmanvaihtotarvikkeiden myymälä, Jyväskylän Seppälässä. Toiminta-alueemme on Jyväskylä ja Jyväskylän seutu.

Työnkuvaan kuuluu pääsääntöisesti puhelinvaihteen hoito, huollon tilausten vastaanotto sekä huoltomääräysten tekeminen. Lisäksi tehtäviin kuuluu saapuvan ja lähtevän tavaran käsittelyä sekä tarvittaessa myymälätyöskentelyä ja tukussa asiointia. Työtä tehdään arkisin klo 8-16 ja työt alkavat vielä tämän vuoden puolella.

Odotamme Sinulta:
- Iloista ja positiivista asiakaspalveluasennetta
- Tarkkuutta ja huolellisuutta tilausten ja tavaran käsittelyyn
- Intoa oppia ja omaksua uusia tehtäviä
- Office-ohjelmien osaamista
- B-ajokorttia tukussa asiointia varten

Eduksesi katsotaan kokemus alalta ja vastaavista tehtävistä, mutta näissä tehtävissä pärjää ennen kaikkea asiakaspalveluhenkinen ja hyvän asenteen omaava tekijä!

Tarjoamme Sinulle vakituisen työn innostavassa ja ammattitaitoisessa ympäristössä, monipuolisten töiden parissa sekä mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä. Tukenasi on tiivis tiimi ja työtehtäviä on mahdollista räätälöidä osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta 27.10.2019 mennessä, niin olet mukana hakuprosessissa. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoinnista vastaava Go On Jyväskylä, Hanna Kuusela, 044 334 6315, hanna.kuusela@go-on.fi .