(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelutyöntekijä, kesätyö - Jyväskylä - Jyväskylä
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018
Kellfri tarjoaa laitteet maatilojen ja teiden kunnossapitoon. Verkkokaupastamme saat laitteet ympärivuotiseen teiden kunnossapitoon ja tuotevalikoimaamme kuuluvat myös erilaiset kauhat ja metsätyövälineet. Maatalouteen löytyy laitteita navettatarvikkeista traktoreihin ja eläinten ruokintatarvikkeisiin. Lisäksi valikoimiimme kuuluvat puutarhavälineet ja rakentamiseen tarvittavat tuotteet. Tutustu yritykseen ja verkkokauppaamme osoitteessa https://www.kellfri.fi/.  

Etsimme Kellfrille reipasta asiakaspalvelutyöntekijää kesätöihin Leppävedelle. Toivottu aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan toukokuussa ja työn kesto arvioidusti noin syyskuuhun saakka.
Asiakaspalvelijana tehtäviisi kuuluu asiakkaiden palveleminen puhelimitse ja paikan päällä. Toimenkuvaasi kuuluu myös yrityksen edustaminen messutehtävissä.  

Odotamme sinulta


Etsimämme henkilö on asiakaspalveluhenkinen, reipasotteinen ja sosiaalinen. Eduksesi katsotaan aikaisempi kokemus asiakaspalvelutehtävistä ja myynnistä sekä tekninen osaaminen. Toivomme sinulta ennen kaikkea intoa ja halua oppia uutta. Arvostamme englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi (emoyhtiö Ruotsissa).   Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Kaisa Immonen, puh. 0400 270 860 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 18.2.2018 mennessä Kaislanet-palveluun.