(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelutyöntekijä - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.5.2020
St1 on pohjoismainen energiakonserni, jonka visiona on olla CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä. Konserni tutkii ja kehittää taloudellisesti kannattavia ja ympäristön kannalta kestäviä energiaratkaisuja. St1 keskittyy polttonesteiden markkinointiin, öljynjalostukseen sekä uusiutuvan energian ratkaisuihin, kuten jätepohjaisiin edistyneisiin etanolipolttonesteisiin ja teolliseen tuulivoimaan. Konsernilla on kaikkiaan 1300 St1- ja Shell-huoltoasemaa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. St1:n pääkonttori on Helsingissä ja sen palveluksessa on yli 750 henkilöä. (www.st1.eu)
Etsimme asiakkaallemme St1 Oy:lle huippuluokan asiakaspalvelutyöntekijää uudistuneeseen St1 Asiakaspalveluun! St1 on uudistanut asiakaspalveluaan ja hakee nyt huippuluokan asiakaspalvelijaa energiseen tiimiinsä uusiin toimistotiloihinsa Helsingin pääkonttoriin, Pasilan Triplaan.  Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työsuhde on 1 vuoden määräaikainen.  

Tehtävän kuvaus 

Työskentelet St1 asiakaspalvelutiimissä, jossa toimenkuvasi koostuu monipuolisista ja vaihtelevista asiakaspalvelu- ja toimistotehtävistä. Tehtäviin kuuluu mm. seuraavaa:
  • asiakaspalvelua kaikissa palvelukanavissamme (puhelin, sähköposti, chat, some)
  • korttihakemusten käsittelyä, polttoainetilausten käsittelyä 
  • asiakaskontaktien ohjaamista asemista vastaaville asemanhoitajille 
  • asiakasrekisterin ylläpitoa
  • yhteydenpitoa sisäisiin ja ulkoisiin sidosryhmiin
  • sekä muut mahdolliset tehtävät 

Toivomme sinulta 

Toivomme sinulta kaupallista peruskoulutusta sekä työkokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Katsomme eduksi työkokemuksen St1 & Shell asemilta. Tehtävässä menestyminen edellyttää kuitenkin ennen kaikkea positiivista ja innostunutta asennetta sekä erinomaisia asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja. Olet myös tarkka ja aikaansaava. Voit olla vastavalmistunutkin, työuran alussa oleva, asenne ratkaisee. Sinulla on hyvät tietotekniset valmiudet ja edellytämme, että  suomen kielen lisäksi omaat myös ruotsin sekä englannin kielen taidot.   
Tarjoamme sinulle: 
  • pääset osaksi kasvavaa ja innovatiivista kotimaista energiakonsernia 
  • vaihtelevan, haastavan ja mielenkiintoisen työn energia-alan näköalapaikalta
  • kattavan perehdytyksen ja tilaisuuden kartuttaa osaamistasi
  • mukavat kollegat sekä innostavan ja dynaamisen työyhteisön, jossa on hauska tehdä töitä  
  Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Sirpa Kähkönen, puh. 030 6090 517  tai  email: etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  (parhaiten 14.5.2020 klo 12-13 ja 19.5.2020 klo 10-11)
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen  mahdollisimman pian, viimeistään 25.5.2020  mennessä  osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.