(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelutyöntekijä (Helsinki)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018

Oletko sinä etsimämme reipas ja ulospäin suuntautunut asiakaspalvelija? Nyt on erinomainen mahdollisuus hyvään työpaikkaan loistavassa porukassa!

Pakettiautojen vuokrauspalveluita pääkaupunkiseudulla tarjoava asiakasyrityksemme etsii nyt kauttamme uusia asiakaspalvelutyöntekijöitä osaksi energistä ja nuorekasta tiimiään.

Päätoimipisteemme sijaitsee Helsingin keskustassa, jossa jokainen työvuoro alkaa ja päättyy. Työ sisältää asiakaspalvelun lisäksi myös pakettiautolla ajoa. Työsuhde on aluksi määräaikainen (12 kk), jonka jälkeen yrityksessä on mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen. Töitä on mahdollista tehdä kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti (2-5 vuoroa/viikko), joten työ sopii hyvin myös opiskelijoille.

Edellytämme Sinulta:
- sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa
- positiivista ja reipasta asiakaspalveluasennetta
- B-ajokorttia (minimi 2 vuotta)
- mahdollisuutta työskennellä joustavasti myös iltaisin ja viikonloppuisin

Tarjoamme pitkäaikaisen ja joustavan työn hyvämaineisessa yrityksessä, jossa voit itse valita kuinka paljon vuoroja haluat tehdä. Työssä viihtyvyyttäsi lisää positiivinen ja tiivis työporukka, jonka kanssa on mukava tehdä töitä.

Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätiedot: Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, p. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 15-16.