(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelutyöntekijä Espooseen Mankkaalle (62)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Haemme Espoon Mankkaalla sijaitsevaan Hills Business Parkkiin, Sodexon avaraan ja viihyisään ravintolaamme ammattitaitoista

ASIAKASPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ

Sodexo vastaa täällä toimipaikan ravintola-, aula- ja siivouspalveluista kokonaisvaltaisesti.
Aamupalan ja lounaan lisäksi vastaamme asiakkaamme kokous- ja edustustarjoiluista sekä kahvilatoiminnasta.
 

 Pääasialliset tehtävät ovat:

- kassa- ja asiakaspalvelutehtävät

- lounaan aikana linjaston ja ravintolasalin hoito sekä siisteyden ylläpito

- kokouskahvitusten vientiä, kokoustilojen lounas- ja buffeetarjoiluja

- kahvilassa työskentely

- ruokalistojen kirjoittaminen ja varausjärjestelmän hallinta

Odotamme

Mitä odotamme, työskennellessäsi asiakaspalvelutyöntekijänä? Sinulla on ravintola-alan peruskoulutus ja aikaisempaa kokemusta ravintolassa tai kahvilassa työskentelystä.  Tartut rohkeasti kaikkiin työtehtäviin, pystyt sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn ja sinulla on halua oppia ja kehittyä sekä kehittää toimintaa asiakaslähtöisesti yhteisiin toimintatapoihin sitoutuen.

Pärjäät työssäsi suomen kielen lisäksi myös englannin kielellä.  Myyntihenkisyys ja erinomaiset asiakaspalvelutaidot auttavat sinua menestymään tehtävässä.

Vartijakortin katsomme eduksesi.

Tarjoamme

Meille ensiarvoisen tärkeää on, että jokainen työntekijämme viihtyy töissä ja saa tehdä monipuolisia työtehtäviä. Kannustamme kaikkia työntekijöitämme etenemään urapolullaan haluamaansa suuntaan. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.  Päivittäinen työaika sijoittuu pääsääntöisesti ma - pe klo 7.00-16.00 välille. Tehtävä toivotaan vastaanotettavaksi elokuun alussa sopimuksen mukaan.
Lisätietoja tehtävästä antaa aluevastaava Sari-Ann Ishague gsm +358 (0)504708977 tai sähköpostitse sari-ann.ishaque@sodexo.com

Muuta

 Mankkaa Hills sijaitsee keskellä Espoon yrityskeskittymää alle 15 kilometrin päässä Helsingin keskustasta, Klovinkallion huipulla, joka on yksi Espoon korkeimmista mäistä. Mankkaan torneissa on valoisat tilat ja esteettömät näkymät alueen luontoon ja ympäröivään kaupunkiin.