(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelutoimihenkilöitä
Arvato Financial Solutions

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2018

Tehtävän tyyppi: täysiaikainen, toistaiseksi voimassa oleva
Aloitus: Heti kun mahdollista
Haettu tausta: Joustava (vastavalmistunut, tai jo useamman vuoden työkokemuksen omaava)
Location: Kaisaniemenkatu 13, Helsinki
Viimeinen hakupäivä: 31.5.2018

Työnkuva

Haemme Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevan toimistomme nuorekkaaseen ja dynaamiseen tiimiin asiakaspalvelutoimihenkilöitä. Työ on pääosin puhelimitse ja sähköpostitse tapahtuvaa kuluttaja-asiakkaiden palvelua ja neuvontaa sekä yhteydenpitoa yritysasiakkaisiin. Työnkuvaan kuuluu myös back office -tehtäviä.

Tehtävien hoitaminen edellyttää suomen- ja englanninkielen suullista ja kirjallista taitoa. Ruotsinkielen taito katsotaan eduksi. Aiempi kokemus puhelimitse tapahtuvasta asiakaspalvelusta sekä kaupallinen koulutus auttavat menestymään tehtävässä. Henkilönä toivomme sinun olevan kärsivällinen ja omaavan positiivisen palveluasenteen.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme kokopäivätyön ja toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen kansainvälisessä, kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä. Matalahierarkisen organisaatiomme työilmapiiri on rento ja meillä on hauskaa tehdä työtä asiantuntevien ja mukavien työkavereiden kanssa. Toimistomme sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien päässä Helsingin keskustassa. Lisäksi me tarjoamme kattavat henkilöstöedut (mm. sairauskulu- ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus, kulttuuri-, liikunta- ja hierontaetu sekä tarjoilut toimistolla).

Kiinnostuitko?

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkapyyntöineen osoitteeseen rekry.fi@arvato.com viimeistään 31.5.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa Teamleader Tuuli Lahtinen (p. 020 7229440) ma-pe klo 9 – 11.