(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelutoimihenkilö - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2020
Tarjolla hyvä mahdollisuus aidosti asiakaspalvelusta pitäville aktiivisille tekijöille Helsingin ydinkeskustassa! Etsimme rahoitusalalla toimivalle asiakasyrityksellemme kahta asiakaspalveluhenkilöä nuorekkaaseen ja dynaamiseen tiimiin. 
Tehtäviin tulee kuulumaan pääasiassa kuluttaja-asiakkaiden, mutta myös jonkin verran yritysasiakkaiden palvelua ja neuvontaa puhelimitse sekä sähköpostitse. Työhön kuuluu myös back office -tehtäviä. Toivomme hakijoilta aiempaa työkokemusta asiakaspalvelusta ja aitoa halua palvella asiakkaita mahdollisimman hyvin. Odotamme positiivista asennetta työntekoon, pitkäjänteisyyttä ja kärsivällisyyttä eri tilanteissa ja hyvän asiakaspalvelun pitämistä kunnia-asiana. Työssä edellytetään sujuvaa suomen ja englannin kielten taitoa, ruotsin kielen taidon katsomme suureksi eduksi. Arvostamme kaupallista koulutustaustaa sekä kokemusta asiakaspalvelusta puhelimitse. 
Tarjoamme mukavan ja osaavan tiimin tuen työlle, hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden oppia ja kehittyä työssä!
Työt alkavat mahdollisimman pian, viimeistään syyskuun alussa. Työajat sijoittuvat arkipäiville klo 8.00 - 17.00 välille. Sopimukset tehdään määräaikaisina Eilakaislan kautta, toinen sijaisuus on 28.2.2021 asti ja toinen 31.5.2021 asti. Työsuhteet saattavat myös jatkua. Jos koet asiakaspalvelun omaksesi ja olet iloinen ja aktiivinen tekijä, odotan hakemustasi mahdollisimman pian! Vastaan mielelläni myös mahdollisiin kysymyksiin. 
  Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Heidi Martiala-Welin, puh. 046 8522 010 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, viimeistään 27.8.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.