(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelutiimin vetäjä
Wippii Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2019

Vehon tytäryhtiö Veho Rent harjoittaa autonvuokraustoimintaa Sixt-brändin alla. Sixt on yksi maailman johtavista autovuokraamoista, joka toimii franchising-konseptilla noin 100 maassa. Suomessa Sixt toimii yli 50 toimipisteessä ja palvelee asiakkaita siellä missä asiakas sitä tarvitsee.

Veho on 1939 perustettu autokaupan yritys, joka toimii myös Ruotsissa ja Baltian maissa. Liikevaihtomme 2017 oli 1 218 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä vuoden lopussa oli 1 820. Yhtiö perustettiin Mercedes-Benzin maahantuojaksi, ja merkki on edelleen toimintamme ydin. Tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset liikkumisen palvelut ja kuljetusratkaisut henkilöautoista raskaisiin kuorma-autoihin.

Haemme asiakkaallemme Kalasataman konttorille energistä ja palveluhenkistä

Asiakaspalvelutiimin vetäjää!

Tässä tehtävässä pääset tutustumaan aitiopaikalta autovuokraamon arkeen yhdessä maailman johtavista autovuokraamoista. Tehtävässä vastaat asiakaspalvelusta yhdessä tiimin kanssa sekä toimit puhelinjärjestelmän pääkäyttäjänä. Tiiminvetäjänä vastuullesi kuuluu myös työvuorosuunnittelu, reklamaatioiden hoito ja työvaatetilaukset. Olet vahvasti mukana myös asiakaspalvelutiimin rekrytoinneissa ja pidät säännöllisesti kuukausikeskusteluja tiimiläistesi kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteista, joustavaa ja jämptiä asennetta sekä erittäin hyvää paineensietokykyä. Hakemamme henkilö on ennen kaikkea tiimipelaaja, jolla pysyy langat käsissä kiireenkin keskellä. Omaat mielelläsi jo jonkin verran kokemusta esimiestyöskentelystä, mutta tärkeintä on kuitenkin asenne ja halu oppia uutta sekä kehittää omaa osaamista.

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työvuorot sijoittuvat pääasiassa arkipäiviin klo. 8-18 välille (touko-elokuu 8-20) ja satunnaisesti myös viikonlopuille. Viikonloppuvuoron sattuessa kohdalle, pystyt tekemään sen myös joustavasti etänä niin halutessasi.

 Hakijalta odotamme:

-Aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta
-Erinomaista englannin ja suomen kielen taitoa
-Oma-aloitteista asennetta ja hyvää paineensietokykyä
-Hyviä tiimityöskentelytaitoja ja joustavaa asennetta
-Hyviä IT-taitoja

Eduksi katsomme:

-Aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä ja tiiminvetäjänä toimimisesta
-Tehtävään soveltuvan koulutuksen
-Muun kielitaidon suomen ja englannin lisäksi

Tehtävään valitulle tarjoamme:

-Kokoaikaisen ja toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen
-Kattavan perehdytyksen sekä mukavan ja kannustavan tiimin
-Hyvät etenemismahdollisuudet
-Sixt Autovuokraamon ja Veho-konsernin henkilöstöedut

Mikäli kiinnostuit ja koet olevasi etsimämme henkilö niin käythän jättämässä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta. Haku on auki 27.2.2019 asti, mutta aloittamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Rekrytointia hoitaa:
Julia Laakso
HR Consultant
p.040 724 0808
julia.laakso@wippiiwork.com