(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelutiimin vetäjä - Oulu
Acon Finland Oy Ltd

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2019
ACON Finland Oy on vuonna 1996 perustettu suomalainen konserni, johon kuuluu myös tytäryritykset USA:ssa ja Kanadassa. ACON toi Suomeen ensimmäiset trampoliinit. Sen lisäksi laadukkaaseen valikoimaan kuuluu myös muita vapaa-ajantuotteita, kuten pelipöytiä, leikkikeskuksia, polkuautoja, pihapelejä ym. Suurimmat myyntikanavat ovat omat verkkokaupat (FIN, SWE, EU, USA, CAN) sekä ulkoiset kauppapaikat, kuten Amazon. Suomessa on lisäksi kaksi myymälää ja muutama jälleenmyyjä. ACON konsernin liikevaihto on yhteensä yli 10 M€. Hei sinä asiakaspalvelun ässä! Saako huippuhyvä asiakaspalaute sinut säkenöimään? Haluaisitko mukaan matkalle liikuttamaan ihmisiä innostavalla tavalla? Etsimme ACON Finland Oy:lle Ouluun asiakaspalvelutiimin vetäjää vastaamaan globaalin verkkokauppamme asiakaspalvelutiimistä. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä alkuvuodesta 2020 ja työsuhde solmitaan suoraan ACONin kanssa.

Oletko sinä asiakaspalvelutiimin innostava liideri?

Arki verkkokaupan asiakaspalvelutiimin vetäjänä koostuu puoliksi asiakaspalvelusta eri kanavissa ja puoliksi tiimin toiminnan kehittämisestä, suunnittelutyöstä sekä rekrytoinneista. Etsimme juuri sinua, mikäli olet asiakaspalvelutaidoistasi tunnettu innostava suunnannäyttäjä. Sinulle asiakas on kunniavieras, joka palvellaan viimeistä piirtoa myöten hyvin. Nautit onnistumisista myyntityössä ja juuri oikeiden tuotteiden löytämisestä asiakkaalle.  Olet kiinnostunut digiympäristössä työskentelemisestä, digitaalisuuden tuomista mahdollisuuksista asiakaspalvelutyössä sekä asiakaskokemuksen mittaamisesta. Työskentelet mielelläsi kaikissa mahdollisissa kanavissa, joissa asiakas haluaa sinut tavoittaa (puhelin, sähköposti, WhatsApp, Facebook ja niin edelleen), mutta mikä tärkeintä, olet innostunut kokeilemaan uutta. Ymmärrät asiakaspalvelun merkityksen tiedon lähteenä esimerkiksi tuotekehityksessä.  Tiimisi on kansainvälinen, joten englannin kielen taito on työssä välttämätön. Persoonaltasi olet paineensietokykyinen, myyntihenkinen ja järjestelmällinen. Ennen kaikkea olet innostava tyyppi, joka saa muutkin esimerkillään antamaan kaikkensa asiakastyössä! 

Miksi juuri ACONille? 

Tarjoamme roolin, jossa pääset työskentelemään kädet savessa asiakkaiden palvelemiseksi, mutta sen lisäksi johtamaan ja kehittämään asiakaspalvelutiimin päivittäistä tekemistä. Pääset työskentelemään ACONin kansainvälisen brändin, tuotteiden ja tuotekehityksen parissa sekä luomaan modernin asiakaspalvelun ja erinomaisen asiakaskokemuksen tulevaisuutta. Meille liikunta on tärkeää ja missiomme onkin liikuttaa ihmisiä innostavalla tavalla – siksi tarjoammekin työntekijöillemme muun muassa mahdollisuuden liikunnallisiin työsuhde-etuihin.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan tiiminvetäjä Anu Grekula, puh. 0400 270 940 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi tiistaina 7.1.2020 klo 15-16 ja perjantaina 10.1.2020 klo 9-10.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 12.01.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi