(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelutehtäviin elämänturvaajia
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2019

Haemme erilaisiin asiakaspalvelutehtäviin henkilöitä! Meillä on tarjolla täysipäiväistä työtä, vakituisella työsuhteella, ja tarjoamme sinulle upean työyhteisön lisäksi erinomaiset henkilöstöedut. Tulet toimimaan yhtenä avainhenkilöistämme - huolehtien monipuolisesti sekä olemassa olevien että uusien asiakkaiden elämänturvasta. Varmistat asiakkaiden tyytyväisyyden tuomalla LähiTapiolan edistykselliset ratkaisut heidän käyttöönsä. Sinulla on erinomaiset asiakaspalvelutaidot ja halu työskennellä erilaisissa kanavissa asiakkaiden kanssa. Meillä voit työskennellä joustavasti – arkisin työvuoroja on klo 8 ja 18 välillä. Tarjoamme myös etätyö mahdollisuuden.

Odotamme sinulta

  • Innostavaa, vastuuntuntoista ja myynnillistä työskentelyotetta
  • Empaattista ja asiakaslähtöistä palveluasennetta
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisukykyä
  • Kykyä tehdä nopeatempoista työtä, jossa työtehtävät voivat vaihdella päivittäin
  • Rohkeutta ja kykyä itsenäiseen päätöksentekoon sekä halua oppia uutta

Tarjoamme

Pääset työskentelemään haasteellisten ja monipuolisten tehtävien parissa. Sinulla on mahdollisuus kehittyä ja edetä työssäsi osaamistaustasi mukaan. Saat ympärillesi rennon ja välittömän työyhteisön, joka on valmis auttamaan sinua menestyäksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antavat asiakkuusjohtaja Hannu Juhola, puh. 040 823 7148 tai asiakkuusjohtaja Pauliina Vähänen, puh. 040 709 4791.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 30.9.2019 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikkoja sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan.