Asiakaspalvelutaitoinen varastotyöntekijä
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2019

Yritysesittely


TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus


Asiakasyrityksemme on LVI-laitteiden myyntiin, asennuksiin, huoltoon ja korjauksiin erikoistunut yritys, joka palvelee laajaa asiakaskuntaansa Pirkanmaan alueella. Etsimme nyt heille lisävahvistusta nimikkeellä

Asiakaspalvelutaitoinen varastotyöntekijä

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään LVI-laitteiden ja varaosien myynnin sekä asiakaspalvelun (sekä yksityis- että yritysasiakkaat) parissa. Otat vastaan asiakkaiden tilauksia ja vastuullesi kuuluu asiakaspalvelun rinnalla myös varastotehtäviä. Seuraat varastosaldojen tilannetta ja teet tuotetilauksia, noudat tuotteita sekä osallistut varaston hoitoon ja ylläpitoon liittyviin tehtäviin.

Tehtävä on ideaali asiakaspalveluhenkiselle ja ongelmanratkaisukykyiselle henkilölle, joka viihtyy varastotehtävien ja asiakaspalvelun parissa. Toivomme, että LVI-laitteet, kuten kodinkoneet olisivat sinulle tuttua maaperää tai olisit innokas omaksumaan tuotetietoutta.

Mitä odotamme sinulta?


- Aikaisempaa varastoalan työ- tai harjoittelukokemusta
- Reipasta asiakaspalveluasennetta
- Kokemus kassa- ja varastojärjestelmistä katsotaan eduksesi
- Suomen kielen lisäksi kykenet tarvittaessa palvelemaan asiakkaita myös englannin kielellä

Mitä tarjoamme?


Tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseemme kokoaikaiseen työsuhteeseen ja työvuorot sijoittuvat klo 8-17 välille. Tehtävä alkaa heti soveltuvan henkilön löydyttyä ja tarkka aloitusajankohta on sovittavissa toiveitasi kuunnellen.

Lisätiedot ja hakeminen


Kuulisimme mielellämme sinusta lisää hakemuksen merkeissä, joten käy jättämässä hakemuksesi ajantasaisen CV:n kera rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä - LVI-myyjä Tampereelle. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana ja etenemme soveltuvien henkilöiden osalta haastatteluihin nopealla aikataululla.

Tiedusteluihin vastaa konsulttimme Inga Koivumäki, s-posti inga.koivumaki@temp-team.fi tai puh. +358 40 719 1713.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1254955
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Inga Koivumäki (inga.koivumaki (a) temp-team.fi)
  • Puhelin: +358 40 719 1713
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa