(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelutaitoinen remonttimies
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019

Värväämme asiakaspalvelutaitoisen rakennusmiehen remonttihommiin. Asiakkaamme tekee remontteja mm. vahinkokohteisiin ja jonkin verran myös uudisrakentamista. Tarvetta olisi työntekijälle, joka tekisi kohteissa näytepalojen ottoa, betonin mittausta ja kuivausta, sekä mahdollisesti myös suojauksien ja alipaineistuksen laittoa.

Tehtävään etsitään henkilöä, jolla on kokemusta rakennustöistä vähintään parin vuoden ajalta. Alan koulutus katsotaan myös eduksi. Sinulle asiakaspalvelutilanteet on rutiinia, omatoimisuus on verissä ja työhaluja vaikka muille jakaa. Tähän tehtävään ei tarvitse olla insinööri, eikä laborantti. Tärkeää on, että juttu luistaa sopivasti, asenne on hyvä ja olet valmis sitoutumaan tehtävään. Asiakas kouluttaa tehtävään valitun henkilön talon tavoille ja uuteen tehtävään.

TYÖTEHTÄVÄ: Remonttimies/kosteusmittaaja

TYÖPAIKAN SIJAINTI: Oulun seutu

TYÖN KESTO: Työt alkavat nopealla aikataululla. Alkuun muutama kuukausi vuokran kautta ja jos homma luistaa, niin mahdollisuus vakinaistua asiakkaan kirjoille.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Kokemusta ja näyttöjä rakennustöistä
-Työturvallisuuskortti
-Positiivista asennetta
-Asiakaspalvelutaitoja

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:
-Johanna Keski-Petäjä, 050 359 2999 tai johanna@varvaamo.fi
-Jouni Palosaari, 0400 904 349 tai jouni.palosaari@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.