Asiakaspalvelutaitoinen pakettiautonkuljettaja, pääkaupunkiseutu
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2021

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – se palveleva perheyritys

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2003 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut kotimainen perheyritys. Meille Nordicissa tyytyväisyys on toimintamme kulmakivi, oli kyseessä sitten asiakasyritys tai oma työntekijämme. Teemme hartiavoimin töitä sen eteen, että työ kohtaa sen vertaisensa tekijän.  

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä sekä tulemaan osaksi kasvavaa perhettämme!

Etsimme asiakasyrityksellemme pakettiautonkuljettajaa/hyllyttäjää pääkaupunkiseudulle.

Asiakasyrityksemme etsii hyllyttäjää vahvistukseksi tiimiinsä. Työ sisältää jakelua pääkaupunkiseudulla ja erilaisten tuotteiden (esim. toimisto-, teollisuus- sekä hoivatarvikkeiden) hyllytystä asiakasyritysten tiloissa.

Toivomme tehtävään valittavalta henkilöltä asiakaspalveluhenkisyyttä sekä itsenäistä ja huolellista työskentelyotetta.

Etsimme tehtävään henkilöä, joka olisi työn ohessa valmis kouluttautumaan oppisopimuksella kuorma-autonkuljettajaksi. Tämän jälkeen työt jatkuisivat asiakasyrityksessämme kuorma-autonkuljettajan tehtävässä.

Työ on kokoaikainen ja työaika on arkisin pääsääntöisesti klo 6-16 välillä siten, että työpäivä alkaa vaihtelevasti klo 6, 7 tai 8. Työpäivien pituus voi jonkin verran myös vaihdella.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä vuokratyösuhteella. Oppisopimuksen tarkemmat yksityiskohdat sovitaan rekrytoinnin edetessä.

Asiakasyrityksemme tarjoaa henkilöstökoulutusta, hyvät työkalut sekä jatkuvasti kehittyvän ja kannustavan työympäristön.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1427167
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 7.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Elisa Seppälä (elisa.seppala (a) nordic.fi)
  • Sijainti: Vantaa