(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelutaitoinen kuorma-autonkuljettaja, Romukioski
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2021

Kierrätysmetallialan asiakkaamme Romukioski tarjoaa rehellistä ja luotettavaa metalliromujen kierrätyspalvelua kuluttajille, yrittäjille ja teollisuudelle. Yritys muuttaa metalliromusi rahaksi tuomalla palvelunsa omalle paikkakunnallesi. Yritys punnitsee ja maksaa käteisellä maailmanmarkkinahinnan metalliromuistasi luovuttaessasi ne kierrätettäväksi – ja maksaa pienistäkin eristä reilusti.  

Etsimme nyt asiakkaallemme Romukioskille 

ASIAKASPALVELUTAITOISTA KUORMA-AUTONKULJETTAJAA

Tässä tehtävässä ostat, lastaat ja kuljetat erilaisia materiaaleja, kuten lyijyakut, alumiinit, messingit, kuparit, ruostumattomat teräkset, peltiromut, sekapellit ja raudat eri muodoissa kuten puhtaina jakeina, kaapeleina ja lastumuodoissa.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta kuorma-autonkuljettajan töistä sekä ahkeraa ja rehtiä asennetta. Työntekijältä edellytämme hyvää fyysistä kuntoa ja C-ajokorttia sekä kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyyttä.

Työtä tehdään kokoaikaisesti niin, että työt jakautuvat kolmelle tai neljälle pitkälle päivälle viikossa. Työpäivät alkavat Romukioskin tiloista Lempäälästä ja työkeikat voivat suuntautua minne päin Suomea tahansa. Palkkaus määrittyy kokemuksen ja osaamisen mukaan.

Työn aloitusajankohta on mahdollisimman pian. Työsuhde alkaa määräaikaisella vuokratyösuhteella Nordicin kautta, jonka jälkeen tehtävässä hyvin menestyvällä on mahdollisuus vakinaistua.

KIINNOSTUITKO? Romukioski toteuttaa haun yhteistyössä Nordic Henkilöstöpalveluiden kanssa. Jos kiinnostuit, hae tehtävää heti Nordicin kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä. Kerrothan hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi sekä miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään. Liitä mukaan myös CV:si.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden HR Team Leader Anna Virtanen, anna.virtanen@nordic.fi tai puh. 050 355 7733. Voit myös lähettää tekstiviestin numeroon 050 355 7733, niin otamme sinuun yhteyttä. 

HAE TEHTÄVÄÄ OHEISEN LINKIN KAUTTA: https://nordic.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=2321 

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!