(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalveluspesialisti
Froneri Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2019

Pingviinijäätelöt etsii määräaikaista Asiakaspalveluspesialistia Espoon Keilaniemeen!

Kiinnostaako sinua työskentely upeiden brändiemme, mm. Pingviinin, Ainon ja Classicin kanssa? Entä miellyttääkö merellinen maisema työpöydän takana? Maistuisiko jäätelö välipalana? Haluatko olla osa voittaja-tiimiä, jossa töitä tehdään positiivisella otteella monimuotoisuutta, innovaatioita tai kasvua unohtamatta?

 

Asiakaspalveluspesialistilla/kalustepalvelukoordinaattorilla on monipuolinen toimenkuva, johon lukeutuu muun muassa vastuu jäätelökalusteiden ja niihin liittyvien varaosahankintojen koordinoinnista ja hallinnasta JDE toiminnanohjausjärjestelmässä, toimittajien hallinnasta ja kilpailutuksesta yhteistyössä asiakaspalvelupäällikön kanssa, sekä jäätelölaitteiden huoltojen koordinoinnista.

Toimenkuvaan kuuluu myös asiakaspalvelun hallinnollisia ja käytännön tehtäviä, muun muassa yritysasiakkaiden asiakastietoihin, laskutukseen, jäätelökalusteisiin sekä myyntireskontraan liittyvä palvelu puhelimitse ja sähköpostitse.

Rooli on hieno näköalapaikka ja kasvualusta asiakaspalvelun, hankinnan ja logistiikan maailmaan.

Tehtävä on määräaikainen, 01.02.2020 – 15.9.2020

Sinun profiilisi

Oletko työtavoissasi itseohjautuva, ratkaisukeskeinen ja organisointikykyinen? Omaatko erinomaiset Excel- taidot? Onko sinulla hyvä paineensietokyky ja käsissäsi pysyy useampi lanka samanaikaisesti menemättä solmuun? Uskallatko haastaa olemassa olevia prosesseja ja kehittää niitä eteenpäin tehokkaammiksi? Kommunikoitko sujuvasti suomeksi ja englanniksi?

Mikäli tunnistit itsesi yllä olevasta ja sinulla on tehtävään sopiva kaupallinen koulutus (esimerkiksi merkonomi/tradenomi) + muutama vuosi kokemusta asiakaspalveluun tai ostoon liittyvistä tehtävistä, lähetäthän hakemuksesi 15.12.2019 mennessä!

Me tarjoamme

Fronerilla on työskentelykulttuuri, jossa keskitytään aseman ja hierarkian sijaan tuloksiin ja tiimityöhön. Olemme päivittäisessä viestinnässämme avoimia ja kunnioittavia, ja meillä kannustetaan rakentavaan palautteenantoon ja toimintatapojen haastamiseen. Teemme ahkerasti töitä positiivisella otteella ja monimuotoisuutta, innovaatiota sekä kasvua unohtamatta rakennamme voittaja-tiimejä.

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä ja kasvualustan tulevaisuuden potentiaalille dynaamisessa työympäristössä, mukavat työkaverit sekä mahdollisuuden itsesi kehittämiseen.

Hakemuksesi

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemus, CV ja palkkatoiveesi viimeistään 15.12.2019

Tehtävästä lisätietoja voi kysyä Pauliina Musakalta puhelimitse numerosta +358 44 524 5055 (29.11. klo 13-14 ja 12.12. klo 13-14 )/ pauliina.musakka@fi.froneri.com

Hakuohjeet:

1. Kirjaudu/rekisteröidy hakijaportaaliimme https://hrm-froneri.services.plat.fi/hrm/#/recPublicApp/fi

2. Lisää ja tallenna ensin omat tietosi ja mahdolliset liitteet hakijaprofiiliin Profiili -painikkeesta.

3. Valitse sitten tehtävä johon haluat hakea ja lähetä hakemus.