Asiakaspalvelusihteeri - Turku
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019
Turun Vesihuolto Oy on Turun kaupungin omistama vesihuoltoyhtiö, jonka ydinosaamista ovat vedenjakelu ja jäteveden kerääminen noin 185 000 asukkaan kokoisella toiminta-alueella. Toimintamme keskeisiä osia ovat verkostojen suunnittelu, rakennuttaminen ja kunnossa- ja ylläpitotyöt, sekä asiakaspalvelu. Tuotamme vesihuoltopalveluja runsaan 70 kokeneen alan ammattilaisen voimin kustannustehokkaasti ja ympäristövastuullisesti. Tavoitteenamme on kehittää monipuolisesti toimintaamme tarjotaksemme jatkossakin luotettavaa ja laadukasta vesihuoltoa Turun seudulla.
Etsimme Turun Vesihuollolle asiakaspalveluhenkistä asiakaspalvelusihteeriä
Työtehtäviisi kuuluu asiakkaiden palveleminen vesihuollon asioissa niin puhelimitse, toimistolla kuin sähköisestikin. 
Toivomme sinun olevan ulospäinsuuntautunut ja asiakaspalvelutehtävistä motivaatiota saava osaaja. Työssäsi käytät mm. Vesikanta-sovellusta sekä Webmap-karttaohjelmaa. Työ on monipuolista ja siihen sisältyy mm. sopimusten valmistelua, asiakaskirjeiden lähettämistä ja laskuttamista. Tarkkuus numeroiden kanssa on eduksesi. Hallitset yleisimpien toimisto-ohjelmien käytön (esim. Microsoft Office). Et pelkää soittaa asiakkaalle hankalammissakin asioissa. 
Toivomme sinulla olevan jo vähintään kahden vuoden kokemus asiakaspalvelun ja toimiston työtehtävistä, kuten asiakastietokantaohjelman käytöstä ja asiakkaiden palvelemisesta. Eduksesi on, jos aikaisempi työkokemuksesi on vesihuoltoalalta tai vastaavalta tekniseltä toimialalta. Kaikkein tärkein asia on kuitenkin aidosti positiivinen mieli ja asenne uusia työtehtäviäsi kohtaan. 
Koulutukseltasi olet mieluiten asiakaspalvelun / toimistopalvelun merkonomi tai yo-merkonomi (tai sinulla on vähintään vastaavan tasoinen soveltuva tutkinto). Työtehtävä edellyttää hyvää suomen kielen taitoa. Kielitaito (etenkin ruotsin kielen osaaminen) on eduksesi. 
Työaika on liukuva toimistotyöaika. 

 Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Anne Suolanko, puh. 030 6090 690 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi arkisin klo 9.00-15.00 välisenä aikana.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 26.5.2019 mennessä Kaislanet-palvelussa osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Huomaathan kohdistaa hakusi tähän tehtävään. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten haethan pian!

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1267284
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku, Varsinais-Suomi