Asiakaspalvelusihteeri, Hakunilan huolto Oy / Asumapalvelut (Vantaa)
Hakunilan huolto Oy / Asumapalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2020

Hakunilan Huolto Oy (Asuma Palvelut) on perustettu vuonna 1969. Vastaamme eri puolilla pääkaupunkiseutua 170:stä kiinteistönhuolto- ja siivouskohteesta sekä isännöintikohteesta. Asiakaspalvelupisteemme sijaitsevat Hakunilassa ja Herttoniemessä. Henkilökuntamme koostuu osaavista ja koulutetuista ammattilaisista. Työntekijöidemme viihtyvyys, hyvinvointi ja mahdollisuus kehittyä työssään ovat toimintamme kulmakiviä. Kun työ on mielekästä ja työyhteisö kannustava, se näkyy suoraan palvelumme laadussa. Lisää yrityksestä osoitteessa www.asumapalvelut.fi.

Haemme nyt joukkoomme reipasta asiakaspalvelusihteeriä vahvistamaan tiimiämme Vantaan Hakunilassa sijaitsevaan toimistoomme.

Asiakaspalvelusihteerinä työtehtäviisi kuuluvat erilaiset kiinteistöhuollon asiakaspalvelutehtävät niin kasvotusten, puhelimessa kuin sähköpostin välitykselläkin. Monipuoliset työtehtävät sisältävät muun muassa vikailmoituksien käsittelyä, asiakirjojen luovutusta sekä postin käsittelyä.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä sekä tarkkaa ja tunnollista työotetta. Katsomme eduksesi aiemman kokemuksen kiinteistöhuolto- tai isännöintiyrityksessä työskentelystä. Kuitenkin tätäkin tärkeämpää on toimeen tarttuva, joustava ja työtä pelkäämätön asenne. Sinulla pysyy langat käsissä kiireenkin keskellä ja nautit asiakkaiden kohtaamisesta. Odotamme, että sinulla on tietotekniset perustaidot ja erityisesti arvostamme Tampuuri-ohjelmiston käyttökokemusta. Kommunikoit lisäksi sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja työsuhde on määräaikainen ainakin maaliskuun 2021 loppuun asti. Tämän jälkeen työn jatko on mahdollinen. Töitä tehdään arkisin pääosin klo 8-16 välillä, yhteensä 37,5h/viikko. Ensisijainen toimipisteesi tulee sijaitsemaan Vantaan Hakunilassa, mutta toisinaan sinulla tulisi olla valmius työskennellä myös Herttoniemen toimipisteellä.

Saat kattavan perehdytyksen työtehtäviin ja yrityksen toimintamalleihin. Kyseessä on suorarekrytointi, joten työllistyt suoraan asiakasyritykseen Asuma Palveluille.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä palkkatoiveesi. Tulemme täyttämään paikan heti sopivan henkilön löydyttäessä, joten haethan paikkaa nopeasti. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Hanna Vanhaselta, p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15 välillä. Ei suoria yhteydenottoja Asuma Palveluille.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1393726
  • Tehtäväalue: Muu
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 29.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa