(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelusihteeri (2 tehtävää)
Helsingin kaupunki, Kaupunkiympäristön toimiala

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Oletko kiinnostunut asiakaspalvelutyöstä, jossa opit tuntemaan erilaisia Helsingin kaupungin prosesseja ja tehtäviä, jonka jälkeen et katso Helsinkiä entisin silmin? Jos nautit palvelutyöstä ja haasteista monimutkaistenkin tilanteiden selvittämisessä ja sinulla on muutosmyönteinen, aktiivinen työasenne, niin kyseinen tehtävä voisi olla juuri sinulle sopiva.

Haemme nyt asiakaspalveluyksikköön kahta asiakaspalvelusihteeriä.

Tehtäviisi kuuluu hyvän asiakaskokemuksen luominen ja asiakasyhteydenottojen käsittely puhelimitse, kirjallisesti sekä asiakkaiden palveleminen paikan päällä toimipisteessämme. Säännöllisellä perehtymisellä kaupungin ja kaupunkiympäristön toimialaan luot hyviä asiakaskokemuksia sekä sujuvaa yhteistyötä toimialan eri palvelujen kanssa. Lisäksi osallistut tehtävän kehittämisprosesseihin.

Tehtävässä tarvitaan:

  • asiakaslähtöistä palveluasennetta
  • rohkeutta lähteä selvittämään asioita, joista ei ole aikaisempaa tietoa
  • hyvää kieli- ja ilmaisutaitoa
  • paineensietokykyä


Rakennamme ja täydennämme asiakaspalvelun konseptia jatkuvasti, joten odotamme muutos- ja uudistumiskykyä sekä joustavuutta uusien toimintamallien, tehtävien käyttöönoton kannalta. Haluamme rakentaa tiimityöllä hyviä asiakaskokemuksia. Toivomme, että sinussa olisi aito halu auttaa muita. Pärjäät tehtävässä erinomaisesti, jos sinusta löytyy järjestelmällisyyttä, joustavuutta ja halua oppia uutta. Positiivisella asenteellasi ja tiimin tuella pystyt kääntämään hankalatkin tilanteet voitoksi.

Saat osaavan, moniammatillisen työyhteisön tuen ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen, sekä hyvät työsuhde-edut. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.

Tehtävät ovat määräaikaisia, toinen 6.11.2020 ja toinen 31.12.2020 asti.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

tiimipäällikkö Mari-Liis Vares, mari-liis.vares(at)hel.fi, puh. 040 536 3911

Lisätietoa

https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi