(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalveluproviisori
Yliopiston Apteekki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2020

Tämä aika on osoittanut, että Yliopiston Apteekkia tarvitaan. Siksi mekin tarvitsemme lisää farmasian ammattilaisia. Laajennamme nyt rivejämme ja haemme joukkoomme farmasisteja, joiden sydän sykkii lääkehuollolle ja ihmisten auttamiselle nyt ja tulevaisuudessa niin apteekeissa kuin verkossa. 
  
Haemme pääkaupunkiseudulle kokoaikaisia 

ASIAKASPALVELUPROVIISOREITA 

vakituiseen työsuhteeseen vuorojohtajiksi sekä hoitamaan lääkeneuvontaa että tukemaan farmaseutteja työssään. Roolissasi huolehdit erinomaisen asiakaspalvelumme toteutumisesta apteekissa vuorossasi ja huolehdit myymälän esillepanosta.

Meillä työpäivät ja -vuorot ovat monipuolisia. Työskentelet erilaisissa asiakaspalvelutilanteissa apteekissa. Asiakaspalveluproviisorina annat neuvontaa lääkkeiden, itsehoitotuotteiden ja muiden apteekkituotteiden käytöstä, neuvot ja opastat oireiden ja vaivojen hoitoon liittyvissä kysymyksissä ja toimitat reseptilääkkeitä. Näissä tehtävissä myös tuet farmaseutteja onnistumaan työssään.

Huolehdimme ammattitaitosi kartuttamisesta ja laajentamisesta erilaisilla koulutuksilla. Saat vaikuttaa asioihin ja kehittää ainutlaatuista asiakaspalvelua. Lisäksi saat erinomaiset henkilöstöedut, kuten henkilöstöalennuksen ja erittäin laajan työterveyshuollon ja sairaskuluvakuutuksen. 
 
Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus 31.5. mennessä: www.yliopistonapteekki.fi/rekry   
  
Lisätietoja sähköpostitse antavat kaupallinen johtaja Hanna-Mari Store  
hanna-mari.store@ya.fi ja ketjupäällikkö Iida Kettunen iida.kettunen@ya.fi