Asiakaspalvelupäällikkö
Kannustalo Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022
Kannustalo Oy


Kannustalo Oy on vahva, kotimainen perheyritys, jonka toiminta kasvaa edelleen. Markkinaosuudeltaan olemme Suomen neljänneksi suurin talotehdas. Kannustalo on tunnettu, hyvämaineinen ja laadukas brändi, jota pidetään asumisen suunnannäyttäjänä. Kokemusta kotien tekemisestä ja unelmien toteuttamisesta on jo 40 vuotta. Pitkäjänteinen ja tinkimätön työ on nostanut yrityksemme moninkertaiseksi asuntomessuvoittajaksi ja RTS-tutkimusten kestomenestyjäksi. Kannustalo Oy:n tehdas sijaitsee Kannuksessa.

Etsimme nyt Espoon toimistollemme

 

Asiakaspalvelupäällikköä

 

Me Kannustalolla panostamme toimivaan ja sujuvaan asiakaskokemukseen. Haluamme tarjota asiakkaillemme nykyaikaista ja dynaamista palvelua ja etsimmekin nyt henkilöä ottamaan vastuuta asiakaspalveluprosessimme kokonaisvaltaisesta kehittämisestä.

Asiakaspalvelun päällikkönä vastaat myyntiedustajien tekemien kauppojen tarkistamisesta ja tilausvahvistusten laatimisesta. Sinulla riittävä kokemus pientalorakentamisesta ja pystyt havaitsemaan mahdolliset poikkeamat kaupan toimitussisällön ja sen luonnoskuvien välillä ennen kaupan hyväksymistä. Tämän lisäksi otat vastuuta asiakaspalveluprosessin ja asiakaskokemuksen kehittämisestä, toimintamallin konseptoinnista ja vastaat asiakaspalveluun liittyvien asiakirjojen ja ohjeiden ajantasaisuudesta. Lisäksi toimit asiakaspalvelutiimin esihenkilönä ja suunnittelet ja ohjaat tiimin työtä. Omaat näkemystä, kehityshalukkuutta sekä uskallusta tehdä muutoksia! Tällä hetkellä tiimissämme toimii viisi oman alansa ammattilaista.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on jo aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on vahvaa näyttöä toiminnan monipuolisesta kehittämisestä. Olet vastannut myös aiemmin laajoista kokonaisuuksista eikä uuden oppiminen tai asioiden määrätietoinen eteenpäin vieminen ole sinulle vierasta.

 

Tarjoamme

Meillä pääset osaksi osaavaa ja motivoitunutta yhteisöä. Teemme työtämme positiivisella vireellä. Tuemme kehitystä ja tarjoamme työkaluja työn sujuvoittamiseksi. Saat työhösi asianmukaisen perehdytyksen ja koko tiimin tuen!

 

Seuraavaksi

Hae meille, jos haluat toimia hyvämaisessa, alansa johtavassa yrityksessä monipuolisten haasteiden parissa!

Kerromme sinulle mielellämme lisää tehtävän sisällöstä, mahdollisuuksista ja yrityksestä. Lisätietoja antaa Eezy Personnelin seniorikonsultti Johanna Ahola, p. 0400 739 308.

Hakemuksen, CV:n ja palkkatoiveesi voit jättää sivujemme kautta osoitteessa www.eezypersonnel.fi 3.2.2022 mennessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1551532
  • Tehtäväalue: Rakennusala, Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Kannus, Seinäjoki