Asiakaspalvelupäällikkö
KSS ENERGIA Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2021
KSS ENERGIA Oy
KSS Energia on energia-alan konserni, jonka toimipisteet ovat Kouvolassa, Kotkassa, Lahdessa, Helsingissä ja Espoossa. Konserni palvelee yksityis- ja yritysasiakkaita ympäri Suomea. KSS Energia konsernin muodostavat emoyhtiö KSS Energia Oy sekä tytäryhtiöt KSS Verkko Oy, KSS Lämpö Oy, KSS Rakennus Oy, Karhu Voima Oy ja Suomen Energia Urakointi Oy. KSS Energia Oy ja Karhu Voima Oy harjoittavat sähkön myyntiä – KSS Energia Oy myös sähkön ja kaukolämmön tuotantoa. KSS Verkko Oy harjoittaa sähköverkkoliiketoimintaa. KSS Rakennus Oy:n toimialana on verkonrakennus ja siihen liittyvät palvelut. KSS Lämpö Oy myy maakaasua ja kaukolämpöä. Suomen Energia Urakointi Oy harjoittaa sähkön siirtoon, jakeluun ja käyttöön sekä tiedonsiirtoon liittyvien verkkojen ja laitteistojen suunnittelu-, asennus- ja käyttöpalveluja. Vuonna 2019 konsernin liikevaihto oli 148,4 milj. € ja henkilöstöä oli keskimäärin 256.

Me KSS Energialla tuotamme ja kehitämme palveluitamme energiaverkkojemme asiakkaille sekä myymme sähköä ja energiaosaamista myös kotiseutumme ulkopuolelle. Energiantuotantomme perustuu uusiutuviin energialähteisiin, tuotanto-osuuksiin ja paikallisiin yhteistyöhankkeisiin. KSS Energia haluaa olla kuunteleva palveluiden uudistaja, joka tuottaa puhdasta energiaa älykkäästi – puhtaasti parasta energiaa. 

Etsimme nyt joukkueeseemme uutta ASIAKASPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ

Sinulla on energiaa ja osaamista asiakaspalvelutiimiimme sekä kumppani- ja asiakastoimintojemme laaja-alaisiin ja vastuullisiin tehtäviin. Jos olet henkilö, jolle yhdessä tekeminen on intohimo, saatat olla meidän uusi vahvistuksemme.

Mitä tehtäviä sinulle tarjoamme?

Tehtävässä olet rohkeasti asiakaskokemuksen eturintamassa ja vastaat asiakaspalvelun laadusta sekä myynnistä konsernin, liiketoimintojen ja asiakaskokemuksen tavoitteiden mukaisesti. Olet linkki vaativiin ja monipuolisiin kumppaniyhteyksiin, jotka ovat asiakaspalveluun ja laskutukseen sekä palvelutuotantoon liittyviä organisaatioita. Kumppaneiden laadullisessa työssä ja toimintojen kehittämisessä myös sinä itse olet keskeisessä roolissa.

Esimiesvastuuta kannat hyvällä sykkeellä laaja-alaisen ja osaavan tiimin ohjaksissa. Toimit tiimisi rinnalla asiantuntijana myös asiakastoimintojen ICT-kehitysprojekteissa. Olet luonteva ja innovatiivinen viestijä ja mikä tärkeää, asenteesi on palvelualtis.

Mitä sinulta odotamme?

Sinulla on kykyä tunnistaa asiakkaan tarpeita ja halua kehittää toimintoja yhtiön strategian mukaisesti. Olet nopea reagoimaan muutostarpeisiin ja niiden läpivientiin. Kumppaniohjaus ja myynnin tai asiakaspalvelun johtaminen löytyvät sinulta aiemmista onnistumisista työelämässäsi.

Olet tuloksennälkäinen, vastuullinen esimies ja tehnyt digiloikan jo aiemmissa tehtävissäsi. Eduksesi katsomme energia-alan tuntemuksen ja tehtävään soveltuvan AMK-/yliopistotason tutkinnon (tradenomi/KTM). Sujuvan suomen kielen lisäksi puhut ja kirjoitat hyvää englannin ja ruotsin kieltä.

Miksi kannattaa tulla meille?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen vakinaisen tehtävän sekä laajan vastuualueen asiakasrajapinnassa. Tarjoamme mahdollisuuden olla rakentamassa tulevaisuuden asiakaskokemusta, moderneja teknologioita ja kumppanuuksia hyödyntäen. Tehtävässä pääset näkemään rakentamaan energia-alan muutoksen eturivistä muutosta suoraan asiakasrajapinnassa ja saat mahdollisuuden olla osa kehittyvää työyhteisöä.

Johdettavaksesi saat kokeneen ja asiantuntevan tiimin, joka työskentelee kahdella paikkakunnalla. Sinun työpäiväsi jakautuvat tasaisesti sekä Kotkan, että Kouvolan toimipisteiden välillä. Ydinkumppanuudet sijaitsevat toimipaikkojemme lisäksi pääasiallisesti Etelä-Suomessa ja työ edellyttääkin matkustamista. Kaikki meille palkatut työntekijät käyvät työhöntulotarkastuksessa, jonka yhteydessä tehdään huumausainetesti.

Jos tehtävä kiinnostaa, niin jätäthän hakemuksesi linkin kautta viimeistään 7.3.2021 palkkatoivomuksesi kanssa.  Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Personnel Kirsi Lantta p. 050 414 6369 ja Liena Silen p. 040 482 6770

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, täytämme paikan soveltuvan henkilön löydyttyä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot