(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelupäällikkö
Accountor

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2020

Sinä aktiivinen asiakassuhteiden kehittäjä, tule mukaan a+-tiimiimme! 

Me Accountorilla olemme edelläkävijöitä. Uteliaisuus, kasvu ja kehittyminen kirittävät meitä, sillä haluamme olla askeleen edellä. Accountorin avoin ja joustava työympäristö on paikka, jossa uusille ideoille on aina tilaa kehittyä. Juuri siksi olemme a+-luokan työpaikka.

Haemme asiakkuuksistamme vastaavaa asiakaspalvelupäällikköä Espoon toimipisteeseemme Keilaniemeen. Toimit proaktiivisena asiakassuhteiden kehittäjänä ja suunnannäyttäjänä.

Vastaat kokonaisvaltaisesti siitä, että asiakkaamme voivat luottaa meihin ja näkevät meidät pitkäaikaisena kumppanina. Tekemisen keskiössä on positiivisen asiakaskokemuksen varmistaminen ja kumppanuussuhteiden kehittäminen. Tunnistat asiakkaan potentiaalin hyötyä Accountorin palveluista täydessä laajuudessaan. Asiakassuhteen kehittyminen, tavoitteiden saavuttaminen ja asiakastyytyväisyys ovat asioita, joita pidät erityisen tärkeänä.

Mitä odotamme sinulta

Vakuutat meidät taloushallinnon perusosaamisellasi ja vuorovaikutustaidoillasi. Teet tiivistä yhteistyötä kollegojesi sekä asiakkaidemme kanssa. Viihdyt vaihtelevissa työtehtävissä ja pystyt toimimaan innokkaasti myös muutostilanteissa.
Pääset konsultatiivisesti kehittämään sekä asiakkaan prosesseja sekä meidän omia toimintamallejamme. Haluat pysyä mukana taloushallinon kehityksessä, ja nautit luoda uutta yhdessä tiimin kanssa. Työ takaa sinulle mielenkiintoisen ja vaativan tehtävän, monipuolisen ja innostavan asiakas- ja asiantuntijajoukon rinnalla.

Tehtävässä menestyminen edellyttää tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta asiakkuuksien hallinnasta. Edellytämme hakijalta näkemystä myös taloushallinnon prosesseista ja järjestelmistä. Microsoftin toimisto-ohjelmien ja sekä englannin että ruotsin kielen sujuva hallinta katsotaan eduksi.

Haluamme että viihdyt 

Meillä on käytössä joustava työaika sekä etätyömahdollisuus, jotta saat oman arkesi luistamaan aina parhaalla mahdollisella tavalla. Toimistolla voit työskennellä huikeissa tiloissamme Espoon Keilaniemessä, mahtavin merinäköaloin.

Meillä olet osa kansainvälistä yritystä, jossa huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista mm. lounasedulla, virikeseteleillä sekä tarjoamalla kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. 
 
Kulttuurimme on avoin ja mutkaton, meillä on rehellinen tekemisen meininki! Vapautta ja vastuuta on sopivassa määrin. Työntekijöidemme hyvinvointi ja huolenpito on meille sydämen asia. Työskentelyämme ohjaavat arvomme; arvostus ja luottamus toisiamme kohtaan, sekä rohkeus tehdä asioita uudella tavalla, katse tulevaisuudessa.

Uteliaisuus, kasvu ja kehittyminen kirittävät meitä, sillä haluamme olla askeleen edellä. Accountorin avoin ja joustava työympäristö on paikka, jossa uusille ideoille on aina tilaa kehittyä. Juuri siksi olemme a+-luokan työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä mielellään antaa palvelujohtaja Jari Pöllänen p. 040 503 2202.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 21.10.2020 mennessä.