(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelupäällikkö
Rukakeskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2020

Vetääkö veri Ruka-Kuusamon jylhiin maisemiin? Haemme tunturissa viihtyvää asiakaspalvelupäällikköä Rukalle!

Tervetuloa joukkoomme, jos valkoisten rinteiden ja taianomaisen luonnon lisäksi olet kiinnostunut monipuolisista esimiestehtävistä! Asiakaspalvelupäällikkönä pääset ottamaan vastuun henkilöstön rekrytoinnista, rinneturvallisuudesta ja asiakaspalvelusta. Roolissasi pääset edistämään Rukan tunturin asiakaskokemusta, jotta vieraidemme loma olisi entistäkin sujuvampi ja ikimuistoisempi. Viihdyt Rukan toimistollamme varmasti, jos pidät myös lumesta, luonnosta ja kivoista ihmisistä.

Vastuullasi on rinnetoiminnan asiakaspalveluhenkilöstön rekrytointi, työvuorosuunnittelu sekä heidän esimiestyö. Lisäksi vastaat tarkemmin rinnetoiminnan asiakaspalvelusta, asiakkaiden ja henkilöstön rinneturvallisuudesta sekä reklamaatioiden hoidosta yhdessä tiimisi kanssa. Työskentelet myös asiakaspalvelun ja hiihtokeskuksen viihtyvyyden kehittämisen parissa itsenäisesti, sekä osana Rukakeskuksen tuotekehitystiimiä. Kesäisin sinua työllistää muun muassa kesäkelkkarata sekä Rukan Bike Park.

Roolin tavoitteet

  • Varmistaa rinnetoiminnan asiakaspalvelukokemuksen laatu ja toiminnan sujuvuus
  • Henkilöstön rekrytointi ja hyvä esimiestyö
  • Toiminnan ja asiakaspalvelukokemuksen kehittäminen

Odotamme sinulta

  • Hyviä yhteistyötaitoja
  • Hyviä projektinhallintataitoja ja kykyä pitää useita lankoja käsissä
  • Näkemyksellisyyttä, kaupallista ajattelua sekä näyttöjä esimiestoiminnasta
  • suomen- ja englannin kielen osaamista, muiden kielten osaaminen katsotaan eduksi
  • Kiinnostusta ulkoiluun ja lasketteluun

Taustaltasi voit olla esimerkiksi asiakaspalveluesimies, hotellipäällikkö, rekrytoija tai muuten asiakaspalvelusta ja koordinoinnista kokemusta omaava ja innokas laskettelurinteiden käyttäjä.

Meidän energisessä rinnetoiminnan tiimissä työskentelee kuusi esimiestä sekä sesonkina heidän ja sinun alaisuudessa yhteensä 70 ammattilaista. Esimiehenäsi työskentelee Rukakeskus Oy:n paikallisjohtaha Matti Parviainen. Tehtävä on täysipäiväinen ja vakituinen sekä edellyttää asumista Ruka-Kuusamon luonnonkauniissa maisemissa. Lumisten rinteiden, yli 200 laskettelupäivän sekä iloisten kollegoiden lisäksi tarjoamme sinulle hyvät hiihtokeskusedut Suomen johtavissa hiihtokeskuksissa.

Nyt on mahdollisuutesi päästä aktiivisen Outdoor-elämäntyylin pariin sekä vaikuttamaan yhden Suomen suurimman ja palkitun hiihtokeskusyrityksen toiminnan ja tulevaisuuden kehitykseen!

Kiinnostuitko? Ole yhteydessä meihin pian. Toivomme, että voit aloittaa mahdollisimman pian, mutta aloitusaika on sovittavissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Lapin senior konsultti Susanna Pohjanen p. 050 526 5446, etunimi.sukunimi@barona.fi Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti. Hakemukset palkkatoivomuksineen viimeistään 27.09.2019 mennessä oheisen hakulinkin kautta. Hae saman tien, sillä paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä!