(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelupäällikkö
KSS ENERGIA Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2020
KSS ENERGIA Oy
KSS Energia on energia-alan konserni, jonka toimipisteet ovat Kouvolassa, Kotkassa, Lahdessa, Helsingissä ja Espoossa. Konserni palvelee yksityis- ja yritysasiakkaita ympäri Suomea. KSS Energia konsernin muodostavat emoyhtiö KSS Energia Oy sekä tytäryhtiöt KSS Verkko Oy, KSS Lämpö Oy, KSS Rakennus Oy, Karhu Voima Oy ja Suomen Energia Urakointi Oy. KSS Energia Oy ja Karhu Voima Oy harjoittavat sähkön myyntiä – KSS Energia Oy myös sähkön ja kaukolämmön tuotantoa. KSS Verkko Oy harjoittaa sähköverkkoliiketoimintaa. KSS Rakennus Oy:n toimialana on verkonrakennus ja siihen liittyvät palvelut. KSS Lämpö Oy myy maakaasua ja kaukolämpöä. Suomen Energia Urakointi Oy harjoittaa sähkön siirtoon, jakeluun ja käyttöön sekä tiedonsiirtoon liittyvien verkkojen ja laitteistojen suunnittelu-, asennus- ja käyttöpalveluja. Vuonna 2019 konsernin liikevaihto oli 148,4 milj. € ja henkilöstöä oli keskimäärin 256.

Tule KSS Energialle ASIAKASPALVELUPÄÄLLIKÖKSI 

Haemme energiaa ja osaamista asiakaspalvelutiimiimme, kumppani- ja asiakastoimintojemme laaja-alaisiin ja vastuullisiin tehtäviin. Jos olet henkilö, jolle yhdessä tekeminen on intohimo, saatat olla meidän uusi vahvistuksemme.

Mitä tehtäviä sinulle tarjoamme?

Tehtävässä olet rohkeasti asiakaskokemuksen eturintamassa ja vastaat asiakaspalvelun laadusta sekä myynnistä konsernin, liiketoimintojen ja asiakaskokemuksen tavoitteiden mukaisesti. Olet linkki vaativiin ja monipuolisiin kumppaniyhteyksiin, jotka ovat asiakaspalveluun ja laskutukseen sekä palvelutuotantoon liittyviä organisaatioita. Kumppaneiden laadullisessa työssä ja toimintojen kehittämisessä myös sinä itse olet keskeisessä roolissa.

Esimiesvastuuta kannat hyvällä sykkeellä myös laskutuksen ja perinnän sekä asiakaspalvelun ja yritysmyynnin tukipalvelujen prosesseissa. Toimit tiimisi kanssa asiantuntijana myös asiakastoimintojen ICT-kehitysprojekteissa olet luonteva ja innovatiivinen viestijä ja mikä tärkeää, asenteesi on palvelualtis.

Mitä sinulta odotamme?

Sinulla on kykyä tunnistaa asiakkaan tarpeita ja halua kehittää toimintoja yhtiön strategian mukaisesti. Olet nopea reagoimaan muutostarpeisiin ja niiden läpivientiin. Kumppaniohjaus ja myynnin tai asiakaspalvelun johtaminen löytyvät sinulta aiemmista onnistumisista työelämässäsi.

Olet tuloksennälkäinen, vastuullinen esimies ja tehnyt digiloikan jo aiemmissa tehtävissäsi. Eduksesi katsomme energia-alan tuntemuksen ja tehtävään soveltuvan AMK-/yliopistotason tutkinnon (tradenomi/KTM). Sujuvan suomen kielen lisäksi puhut ja kirjoitat hyvää englannin ja ruotsin kieltä.

Miksi kannattaa tulla meille?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen vakinaisen tehtävän sekä laajan vastuualueen asiakasrajapinnassa. Tarjoamme mahdollisuuden olla rakentamassa tulevaisuuden asiakaskokemusta moderneja teknologioita ja kumppanuuksia hyödyntäen. Tehtävässä pääset näkemään energia-alan muutoksen eturivistä ja saat mahdollisuuden olla osa kehittyvää työyhteisöä.

Johdettavaksesi saat kokeneen ja asiantuntevan tiimin, joka työskentelee kahdella paikkakunnalla. Ydinkumppanuudet sijaitsevat toimipaikkojemme lisäksi pääasiallisesti Etelä-Suomessa ja työ edellyttääkin matkustamista. Kaikki meille palkatut työntekijät käyvät työhöntulotarkastuksessa, jonka yhteydessä tehdään huumausainetesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Personnelilla Kirsi Lantta, puh. 050 414 6369, kirsi.lantta@eezy.fi.

Jätäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 26.5.2020. Haastattelemme soveltuvia hakijoita jo hakuaikana.