(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelupäällikkö
Karhu Voima Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Asiakaspalvelupäällikkönä suunnittelet, ohjaat ja kehität asiakaspalvelun ja laskutuksen työtä. Vajaan 10 hengen tiimimme auttaa asiakkaita kaikissa mahdollisissa sähkösopimukseen, energiaratkaisuihin, laskutukseen ja palveluihin liittyvissä asioissa. Työhösi kuuluvat lisäksi asiakassuhteiden hallinta, ja asiakkaiden auttaminen haastavissa ongelmanratkaisutilanteissa. Ohjaat tiimisi työtä omalla esimerkilläsi. Olet aktiivisesti mukana kehitysprojekteissa, ja autat meitä kehittämään asiakaspalvelun ja laskutuksen toimintaa korkean asiakastyytyväisyyden takaamiseksi. Vastaat asiakaspalvelu- ja laskutuspalvelujen myynnistä uusille yritysasiakkaille. Vastaat myös yhteistyöstä nykyisten energiayhtiöasiakkaiden kanssa palvelutuotantoon liittyen.

Osana työtäsi osallistut B2C-myynnin suunnitteluun ja johtamiseen, sekä toimit myyntipäällikön sijaisena B2B-myynnin tehtävissä ja asiakassuhteiden hallinnassa.

Tärkeimmät työtehtäväsi:

  • Asiakaspalvelu- ja laskutustiimin esimiestehtävät
  • Asiakaspalvelu- ja laskutustiimin resursointi, ohjaaminen, tukeminen ja kehittäminen
  • Asiakassuhteiden hallinta ja asiakkaiden haastavat ongelmanratkaisutilanteet
  • Asiakaspalvelu- ja laskutuspalvelujen myynti uusille infrayhtiöille
  • Yhteistyö nykyisten energiayhtiöasiakkaiden kanssa palvelutuotantoon liittyen
  • Osallistuminen BtoC –myynnin suunnitteluun ja johtamiseen
  • Myyntipäällikön sijaisena toimiminen BtoB-myynnissä ja asiakashallinnassa
  • Toiminnan ja järjestelmien kehittäminen

Odotamme sinulta vahvaa kokemusta ja selkeää näkemystä myynnin tai asiakaspalvelun tehtävistä. Arvostamme esimieskokemusta sekä asiakaslähtöistä, vastuullista ja itseohjautuvaa toimintatapaa.

Katsomme eduksi energia-alan tuntemuksen ja tehtävään soveltuvan AMK/yliopistotason tutkinnon.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän sekä laajan vastuualueen asiakasrajapinnassa. Työsuhde-etumme ovat kilpailukykyiset ja meillä on mukava työyhteisö.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa heti kun löydämme sopivan henkilön. Johdettavaksesi saat kokeneen ja asiantuntevan tiimin!

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:n viimeistään 26.1.2020 sähköpostitse osoitteeseen hr@karhuvoima.fi Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.