(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelupäällikkö
Bonava Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2019

Nykyisen asiakaspalvelupäällikkömme siirtyessä eteenpäin organisaation sisällä haemme nyt uutta asiakaspalvelupäällikköä vastaamaan Bonavan asiakaspalvelutoiminnosta Suomessa. 

Sinun roolisi

Asiakaspalvelupäällikön tehtävässä johdat ja koordinoit asiakaspalvelutoimintoamme ja siihen kuuluvia tehtäviä. Bonavalla asiakaspalvelun tehtäviin kuuluu asiakasviestintä eri muodoissaan, konseptoituihin asiakastapahtumiin ja kohtaamisiin liittyvät järjestelyt, reklamaatioiden vastaanottaminen ja palautteen koordinointi sekä Bonava-koteihin liittyvä lisämyynti.

Toimit esimiehenä motivoituneelle, osaavalle ja aikaansaavalle asiakaspalvelutiimillemme. Asiakaspalvelutiimissämme työskentelee noin 15 henkilöä erilaisissa tehtävissä ja se vastaa asiakkaiden polusta ja palvelusta asuntokaupan tekemisestä pitkälle asumisen aikaan.

Lisäksi edustat asiakaspalvelua Bonava-konsernin kehityshankkeissa.

Tehtävä sijaitsee moderneissa toimitiloissamme Sanomatalossa, Helsingin ydinkeskustassa.

Odotamme

Etsimme tehtävään asiakaspalvelun johtamisen ammattilaista, jolla on ratkaisukeskeinen asenne, pitkäjänteisyyttä, hyvää paineensietokykyä sekä taitoa pitää langat käsissä nopeastikin muuttuvissa tilanteissa. Arvostamme taitoa johtaa ja innostaa tiimiä sekä rakentavaa ja tavoitteellista sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien suhteiden hoitamista.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää oma-aloitteisuutta, napakkuutta, toimeen tarttumista ja priorisointikykyä. Lisäksi sinulla tulisi olla aktiivinen ote sekä asiakkaisiin päin että oman talon sisällä.

Taustasi ei tarvitse olla rakennusalalta, mutta toivomme, että ymmärrät siihen liittyviä erityispiirteitä kuten pitkiä asiakassuhteita, asiakkaan tunnekokemuksen syvyyttä sekä toimialan laaja-alaisia kumppaniverkostoja.

Tehtävässä tarvitset erinomaisen suomen kielen lisäksi sujuvaa kirjallista ja suullista englannin kielen taitoa.

Join Our Journey

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 28.11.2019 mennessä osoitteessa www.bonava.fi/tyopaikat. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten älä suotta panttaa hakemustasi viime hetkeen.

Lisätietoa tehtävästä antaa Kaupallinen johtaja Virpi Takala, virpi.takala@bonava.com, puh on 0407062824. Virpin tavoitat parhaiten pe 15.11. klo 13-15, ma 18.11. klo 12-14, ke 20.11. klo 13-15 ja ma 25.11. klo 12-14.

Bonava

Meille koti on paljon muutakin kuin talo, jossa asut. Siksi luomme sekä uusia koteja että onnellisia naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa. Meillä on kunnianhimoinen kulttuuri ja intohimoa toteuttaa parempia koteja sekä mukavampaa elämää asiakkaillemme. Pääset kanssamme jännittävälle ja innostavalle kotimatkalle yrityksessä, jolla on yli 80 vuoden kokemus alalta. Meillä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi, vaikuttaa kehitykseesi sekä rakentaa tulevaisuuttasi. Osaava henkilöstö on koko toimintamme sydän. Yhdessä voimme saavuttaa visiomme.