(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelupäällikkö
Scanoffice Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme, sinua rutinoitunut

ASIAKASPALVELUPÄÄLLIKKÖ

Tehtävänäsi on monipuolisten asiakaspalvelutehtävien johtaminen sekä niiden jatkuva kehittäminen. Vastaat 4-henkisen asiakaspalvelutiimitiimisi kanssa jälleenmyyjiemme tilausten vastaanotosta ja prosessoinnista sekä muista asiakaspalvelutehtävistä. Työskentelet ryhmän jäsenenä ja johdat joukkojasi esimerkin avulla. Tiimin vetäjänä vastaat palvelun laadusta sekä mahdollisista kehitystarpeista. Saat tukea ja apua esimieheltäsi (Myynti- ja Markkinointijohtaja).

Menestyt tehtävässä parhaiten, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Olet yhteistyökykyinen sekä omaat vahvan organisointikyvyn ja työskentelet järjestelmällisesti. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja ymmärrät digitalisaation merkityksen tilausprosesseissa.

Arvostamme:

  • Oma-aloitteellisuutta sekä ideointikykyä
  • Halua kehittyä ja oppia uutta
  • Tarkkuutta ja paineensietokykyä
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Aiempaa esimieskokemusta
  • Kokemusta Microsoft Dynamics NAV -ohjelman käytöstä
  • Kielitaitoa (Ruotsi, Englanti)

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän lämpöpumppu- ja aurinkosähkötuotteinen johtavassa yrityksessä. Tueksesi saat arvostetun yrityksen vahvat resurssit ja perusteellisen koulutuksen tuotteisiin ja tehtävään. Sinusta tulee tärkeä pelaaja ammattitaitoisessa tiimissämme. Odotamme Sinulta paljon ja tarjoamme Sinulle tietenkin vastaavasti hyvin kilpailukykyiset edut.

Yhtiöömme ja tuotteisiimme voit tutustua kotisivuillamme: www.scanoffice.fi  www.scanvarm.fi

Lisätietoa tehtävästä antaa rekrytoinnista vastaava Target Headhunting Oy:n Simo Österman,  puhelin 044 343 4417, sähköposti simo.osterman@targetheadhunting.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi 31.5.2019 mennessä täyttämällä sähköinen lomake osoitteessa: www.targetheadhunting.fi>>>  Avoimet työpaikat. Olethan nopea sillä valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.