(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelupäällikkö
Siemens Financial Services Ab, sivuliike Suomessa

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019

Asiakaspalvelupäällikkö, Siemens Financial Services, sivuliike Suomessa

Oletko kiinnostunut asiakaspalvelun kehittämisestä ja esimiestyöstä kansainvälisessä työympäristössä? Meillä olisi nyt loistava tilaisuus Asiakaspalvelupäällikön tehtävässä, Espoon Perkkaalla.

Maailmanlaajuiseen Siemens-konserniin kuuluva Siemens Financial Services AB sivuliike Suomessa tuottaa rahoitusratkaisuja mm. lääketieteen, teollisuuden ja toimistotekniikan aloilla toimiville yhteistyökumppaneilleen. Siemens Financial Services elää vahvan kasvun aikaa ja työllistää maailmanlaajuisesti jo yli 3000 henkilöä, joista Suomessa työskentelee 50 henkilöä.

Mitkä ovat ensisijaiset vastuualueesi?

Tässä tehtävässä vastaat asiakaspalvelun kehittämisestä ja toimit esimiehenä viiden henkilön asiakaspalvelutiimille. Vastaat tiimin asiakaspalvelun erinomaisesta laadusta, tehokkuudesta ja asiakastyytyväisyydestä. Pystyt omalla tekemiselläsi motivoimaan tiimiä onnistumaan työssään ja huolehdit, että tiimillä on käytössään parhaat edellytykset onnistumisiin niin koulutuksen, työkalujen ja palkitsemisen muodossa. Olet aktiivisesti mukana kehittämässä toimintoja yhdessä muiden osastojen sekä Pohjoismaiden kanssa. Raportoit Ruotsissa olevalle Nordic Operations Managerille.

Mitä odotamme sinulta?

Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta esimiestehtävistä ja asiakaspalveluympäristöstä. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja viihdyt nopeatempoisessa työympäristössä. Toimit paineenkin alla jämäkästi sekä tehokkaasti ja tartut työhön ratkaisukeskeisellä otteella. Et pelkää uudistaa totuttuja toimintamalleja.

Henkilönä olet huumorintajuinen ja ulospäinsuuntautunut. Vaikka töitä tehdäänkin suurella ammattitaidolla ja sitoutumisella, rempseä huumori sekä positiivinen ilmapiiri kuuluvat päivittäiseen työntekoon!

Toivottu osaaminen:

  • Aiempi kokemus esimiestehtävistä
  • Aiempi kokemus rahoitus-, pankki-, tai leasingsektorilta on etu, muttei välttämätöntä
  • Tarkka ja palveluhenkinen työote
  • Erinomaiset yhteistyö- ja kommunikointitaidot
  • Sujuva kommunikointi suomeksi ja englanniksi

Mitä tarjoamme sinulle?

Meillä pääset työskentelemään monipuolisessa roolissa osana kansainvälistä ja asiantuntevaa tiimiä mielenkiintoisten rahoitusalan tehtävien parissa. Pääset näkemään rahoitusalaa myös oman tehtäväsi ulkopuolella työskennellessäsi eri osastojemme kanssa. Tarjoamme lisäksi pääsyn oman toimistomme kuntosalille ja vapaa-ajan aktiviteetteja. Isona yhtiönä tarjoamme monipuoliset mahdollisuudet itsensä kehittämiseen sekä kansainvälisen työympäristön.

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, lisätietoja antaa mielellään Jenna Hänninen +358 46 923 0000.

Luo itsellesi henkilökohtainen hakijaprofiili ja lähetä englanninkielinen CV:si/ hakemuksesi 29.5.2019 mennessä.