(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelupäällikkö
Työeläkeyhtiö Elo

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

Olemme työeläkeyhtiö Elo, ja meillä on töissä noin 500 huipputyyppiä. Suomalaisista yrityksistä joka kolmas ja yrittäjistä yli 40 % hoitaa työeläkevakuutuksensa Elossa. Olemme positiivinen toimija perinteisellä alalla. Me vastaamme 210 000 eläkeläisen toimeentulosta ja huolehdimme noin 500 000 työntekijän ja yrittäjän tulevista eläkkeistä sekä 23 miljardin euron sijoitusomaisuudesta.


Rakennamme hyvinvoivaa Suomea tukemalla yrittäjiä ja yrityksiä sekä edistämällä työyhteisöjen ja yksilöiden hyvinvointia. Olemme mukana yksilön ja yrityksen elämän kaikissa vaiheissa. Meillä on asiantuntijoita usealta eri liiketoiminnan osa-alueelta aina eläkemaksajista viestinnän ja sijoitusalan ammattilaisiin. Korostamme yhdenvertaisuutta ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Teemme vastuullista ja yhteiskunnallisesti merkittävää työtä rennosti ja turhia hermoilematta. Sitä on ammattitaito. Elossa on hyvä olla – liity sinäkin elolaisten joukkoon. Toimipaikkamme on Espoon Tapiolassa.Haemme nyt asiakaspalvelupäällikköä eläkemaksanta – toimintoon perhevapaansijaiseksi


Eläkemaksannassa hoidetaan eläkkeiden ja korvausten maksaminen, maksurekisterin ylläpito sekä asiakaspalvelu. Asiakaspalvelupäällikkönä tehtäviäsi ovat mm. omalla vastuulla olevien prosessien johtaminen ja kehittäminen, toiminnon tuloksen seuranta ja raportointi sekä osallistuminen toiminnan kehittämiseen, resurssijärjestelyihin ja vuosisuunnitteluun.


Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kokemusta maksuliikenteen tehtävistä ja liiketoiminnan kehittämisestä sekä kokemusta ja halua toimia esimiestehtävissä. Sinulla on kyky kyseenalaistaa ja kehittää prosesseja ja ymmärrät asiakkaiden odotuksia. Lisäksi olet tottunut aikataulusidonnaisiin tehtäviin ja omaat erinomaisen paineensietokyvyn. Sovit erinomaisesti joukkoomme, jos olet aikaansaava, asiakaslähtöinen ja kehitysmyönteinen.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän, viihtyisän työympäristön Espoon Tapiolassa ja mukavat työkaverit sekä hyvät työsuhde-edut.


Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Antti Järvinen puh. 040 0328946 ke 10.4. klo 14-15 ja ke 17.4 klo 9-10 tai sähköpostitse antti.jarvinen@elo.fi. Mikäli kiinnostuit, hae tehtävää 22.4.2019 mennessä. Tehtävä on määräaikainen perhevapaansijaisuus 31.12.2020 saakka.