(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelupäällikkö
Rakennusalan työttömyyskassa

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2018

Haemme Kuopion toimipisteeseen vakituiseen työsuhteeseen

ASIAKASPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ

Tätä tarjoamme

Asiakaspalvelupäällikkönä vastaat Rakennusalan työttömyyskassan Kuopion toimiston asiakaspalvelusta ja etuustuotannosta. Toimit Kuopiossa työskentelevien 17 etuuskäsittelijän lähiesimiehenä ja vastaat toiminnan ja prosessien sujuvuudesta. Kehität asiakaspalvelua omalla innostavalla esimerkilläsi ja valmentavalla otteellasi, itsekin operatiiviseen työhön osallistuen. Toimit Rakennuskassan palvelupäällikön työparina.

Asiakaspalvelupäällikkönä pääset etulinjassa mukaan uudistumaan ja uudistamaan sekä varmistamaan jäsentemme tyytyväisyys.

Tervetuloa innostuneeseen ja motivoituneeseen joukkoomme! Meillä työssä viihdytään, työilmapiirimme on hyvä ja haluamme tarjota työntekijöillemme kehittymisen ja kehittämisen mahdollisuuksia.

Tätä odotamme

Olet innostava esimies ja hallitset hyvän henkilö- ja muutosjohtamisen käytännöt. Sinulla on jo kokemusta etuus- ja asiakaspalvelutyön johtamisesta ja mahdollisesti myös työkokemusta tai ainakin ymmärrystä työttömyyskassa-alasta. Olet palvelu- ja kehittämishenkinen, tuloshakuinen, paineensietokykyinen  sekä omaat hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot. Hallitset toimistotyökalut eikä uusien tietojärjestelmien omaksuminen ole sinulle ongelmallista; käytössämme on YAP:n maksatusjärjestelmä. Sinulla on tehtävään soveltuva tutkinto ja käytät sujuvasti englantia, mielellään myös ruotsia työssäsi.

Jäikö jokin askarruttamaan?

Annamme mielellämme lisätietoja. Kassanjohtaja Jan Peltonen (p. 050 572 0039) vastaa kysymyksiisi torstaina 6.9. kello 12-14 ja perjantaina 7.9. klo 10-12. Psyconin konsultti Mira Karilahti (p. 020 7101 238) vastaa kysymyksiisi muina aikoina.

Täytä hakulomake palkkatoivomuksineen 16.9. mennessä osoitteessa www.psycon.com/jobs. Liitäthän mukaan myös vapaamuotoisen hakemuksen sekä CV:n.