(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelupäällikkö / Vaasan Sähkö, Vaasa
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

 

Vaasan Sähkö on vahva energiakonserni, jonka liiketoimintoja ovat sähkökauppa, sähkönsiirto ja kaukolämpö sekä verkkourakointi. Konserniin kuuluu kaksi tytäryhtiötä: Vaasan Sähköverkko Oy sekä Oy RAVERA Ab. Konsernissa työskentelee noin 150 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2017 oli noin 130 milj. euroa

Onko energia sinun intohimosi? Haemme nyt

Asiakaspalvelupäällikköä

johtamaan osaavaa asiakaspalvelutiimiämme. Tässä uudessa tehtävässä luotsaat taidokkaasti toimintaa kohti yhteisiä tavoitteita. Osallistut myös konsernitasoisten kehitysprojektien läpiviemiseen. Arvostamme aktiivista ja inspiroivaa työskentelyotetta, liiketoimintaympäristön tuntemista, näyttöjä luottoprosessien hoitamisesta sekä vahvaa sopimusteknistä osaamista. Haluamme edelleen olla energiayhtiö, jolla on Suomen tyytyväisimmät asiakkaat. Oletko sinä etsimämme avainhenkilö?

Odotamme aikaisempaa kokemusta palveluprosessien kehittämisestä, luottoprosesseista sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Hahmotat nopeasti kokonaisuuksia, ja teet saumattomasti yhteistyötä organisaation eri tahojen kanssa. Resurssien tehokas hallinta on sinulle arkipäivää, ja esimiehenä tunnistat joustavuutta ja nopeaa reagointia vaativat tilanteet. Tehtävässä raportoit talousjohtajalle.

Sinulla on vähintään viiden vuoden kokemus asiakasneuvonnasta ja olet myös aikaisemmin toiminut esimiehenä. Lisäksi kommunikoit sujuvasti molemmilla kotimaisilla kielillä. Kaupallisen alan koulutus on eduksi ja aikaisemmat tehtäväsi ovat antaneet sinulle tehtävän edellyttämää juridista osaamista.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän energiamaailman eturivistä. Tehtävä on vakituinen kokopäivätyö.

Lisätietoja tehtävästä antavat henkilöstöpäällikkö Jenni Riekkinen, puh. 040 661 3605 ja MPS-konsultti Daniel Särs, puh. 041 435 5035. Hae tehtävää hakupainikkeen kautta 27.1. mennessä.