(Poistunut julkaisusta)

ASIAKASPALVELUPÄÄLLIKKÖ, Vääksy
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019
JELD-WEN Inc. on yksi maailman johtavista ovien valmistajista työllistäen noin 20 000 työntekijää yli sadassa toimipisteessä ympäri maailmaa. Visiomme on johtaa maailmanlaajuista rakennustuoteteollisuutta mahtavien ihmisten kanssa, jotka tuottavat korkealaatuisia tuotteita ja yltävät jatkuvasti huipputason suorituksiin.
JELD-WEN Suomi Oy on oviasiantuntija, joka myy, valmistaa ja kehittää visuaalisesti sekä toiminnallisesti laadukkaita sisäovia, ulko-ovia, saunanovia sekä ääni- ja paloeristettyjä ovia suomalaisiin koteihin ja julkisiin tiloihin.
Suomen pääkonttorimme ja logistiikkakeskuksemme sijaitsevat Vääksyssä. Ovitehtaamme toimivat Vääksyssä ja Kuopiossa. Myyntikonttorit ovat Vääksyssä, Kuopiossa, Tampereella, Helsingissä ja Oulussa.
Koko konsernimme työllistää yhteensä noin 450 henkilöä Suomessa.
Avaa ovi mahdollisuuksiin osoitteessa www.jeld-wen.fi

 

Haemme nyt JELD-WEN Suomi Oy:lle Vääksyyn

ASIAKASPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan jälleenmyynnin seitsemän henkisen asiakaspalvelutiimin vetämisestä ja sen toiminnan kehittämisestä. Tehtävässä vastuullasi on sujuvan tilaus-toimitusprosessin ja asiakastyytyväisyyden varmistaminen. Roolissasi toimit tiiviissä yhteistyössä niin jälleenmyynnin asiakkaiden kuin jälleenmyynnin, logistiikan, tuotannon ja tuotehallinnan kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

 • tehtävään soveltuvaa liiketalouden koulutusta ja kokemusta vastaavista tehtävistä
 • erinomaisia vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaitoja
 • hyvää paineensietokykyä ja kykyä tehdä päätöksiä ja viedä niitä käytäntöön
 • esimiestaitoja tiimin johtamiseen ja kehittämiseen
 • järjestelmällistä ja itsenäistä työotetta
 • asiakaspalveluhenkisyyttä
 • hyviä IT-taitoja; Excel, CRM ja ERP
 • englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

Tarjoamme

 • vakituisen työsuhteen
 • kattavan perehdytyksen ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen
 • haasteellisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden menestyvässä ja kehittyvässä kansainvälisessä yrityksessä

Teemme täällä töitä yhdessä, joten meille on tärkeää, että jaat kanssamme samat arvot. Arvostamme asiakkaitamme, henkilöstöämme ja muita sidosryhmiämme. Olemme ylpeitä yhtiöstämme ja oviratkaisuista, joita asiakkaillemme tuotamme. Tutustu arvo- ja kulttuuriympäristöömme nettisivuillamme: https://www.jeld-wen.fi/jeld-wenista/arvot/

Tehtävässä on aloitus sopimuksen mukaan. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa.

Hae tehtävää osoitteessa www.experis.fi ja liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 25.2.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Consultant Tiina Venäläinen, p. 050 300 4372 tai tiina.venalainen@manpowergroup.fi

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.