(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelupäällikkö - Turku
Turun Vesihuolto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2019
Turun Vesihuolto Oy on Turun kaupungin omistama vesihuoltoyhtiö, jonka ydinosaamista ovat vedenjakelu ja jäteveden kerääminen noin 185 000 asukkaan kokoisella toiminta-alueella. Toimintamme keskeisiä osia ovat verkostojen suunnittelu, rakennuttaminen ja kunnossa- ja ylläpitotyöt, sekä asiakaspalvelu. Tuotamme vesihuoltopalveluja runsaan 70 kokeneen alan ammattilaisen voimin kustannustehokkaasti ja ympäristövastuullisesti. Tavoitteenamme on kehittää monipuolisesti toimintaamme tarjotaksemme jatkossakin luotettavaa ja laadukasta vesihuoltoa Turun seudulla. Haemme joukkoomme Turun Vesihuoltoon asiakaslähtöistä asiakaspalvelupäällikköä. Asiakaspalveluyksikön toimintaan kuuluvat asiakaspalvelu, laskutus, tilaustyöt (asiakasliittymien tekninen toteuttaminen) sekä vesimittarit. Työtehtäviisi kuuluu kokonaisvastuu n. 17 henkilön asiakaspalveluyksikön toiminnasta sekä Turun Vesihuollon asiakasrajapinnasta. Työtehtävä edellyttää strategista ajattelua, palvelumuotoilukyvykkyyttä, paineensietokykyä sekä ymmärrystä teknisestä toimialasta. Eduksesi on laajojen kokonaisuuksien hallinta, järjestelmällisyys, visiointi- ja priorisointikyky sekä henkilöstöhallinnon osaaminen. Eduksesi on, jos aikaisempi työkokemuksesi on vesihuoltoalalta tai vastaavalta tekniseltä toimialalta. Sinulla on mieluiten soveltuva ylempi korkeakoulututkinto tai vähintään soveltuva AMK-tasoinen korkeakoulututkinto ja vesihuoltoalan kokemusta. Työtehtävä edellyttää hyvää suomen kielen taitoa. Kielitaito (etenkin ruotsin kielen osaaminen) on eduksesi. Asiakaspalvelupäällikön työtehtävässä käytetään kokonaistyöaikaa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.
 Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Anne Suolanko, puh. 030 6090 690 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi arkisin klo 9.00-15.00 välisenä aikana.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 17.6.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Kohdista hakemuksesi tähän kyseiseen hakuun. Haethan pian, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana!