(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelupäällikkö Kuntatalon kokouskeskukseen
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2017
Oletko Palmian ravintolapalvelujen uusi tähti? Tunnetko hyvän asiakaspalvelun kunnia-asiaksesi? Oletko innostava esimiestaitoinen tiimipelaaja, joka pystyy organisoimaan ja toteuttamaan asiakkaidemme toiveet suurissakin tilaisuuksissa innostaen koko tiimiä parhaaseen lopputulokseen?

Haemme nyt joukkoomme ammattitaitoista ASIAKASPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ kehittyvään ja uudistuvaan Kuntatalon kokouskeskukseen.

Asiakaspalvelupäällikkönä vastaat tilaisuuksien sujuvuudesta, ravintolan salihenkilökunnan ja aulapalvelun työnjohdosta, päivittäisen työn organisoinnista ja työvuorosuunnittelusta sekä loistavasta palvelun laadusta lisämyyntimahdollisuuksia unohtamatta. Osaat itsekin kääriä hihat ja tarttua toimeen ja kannustat omalla esimerkilläsi työntekijöitä kiireenkin keskellä.

Olet vuorovaikutustaitoinen, innostava ja innostunut suunnannäyttäjä. Sinulta löytyy energiaa ja tehokkuutta, omatoimisuutta sekä stressinsietokykyä. Arvostamme myös kykyä hallita useita eri toimintoja ja työvälineitä. Työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielillä, muu kielitaito kuten ruotsin kieli katsotaan eduksi. Edellytämme myös, että sinulla on anniskelusta vastaavan hoitajan pätevyys ja hygieniapassi. Kokemus ravintolapalvelujen esimiestehtävistä ja isojenkin tilaisuuksien onnistuneista organisoinneista on edellytys tehtävässä onnistumiselle. Valittu henkilö tulee raportoimaan tehtävässä ravintolatoimenpäällikölle.

Tarjoamme sinulle:

Palmia tarjoaa sinulle näköalapaikan kotimaisena palveluntuottajana voimakkaassa kasvussa ja kehityksessä olevassa organisaatiossa ja joukkoonsa sinua odottaa ammattitaitoinen ja mukava tiimi. Saat meiltä vakituisen kokoaikaisen työsuhteen ja Palmian hyvät työsuhde-edut. Huomioithan, että olemme avoinna tilaisuuksiin myös ilta- ja viikonloppuaikaan.

Kiinnostuitko? Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta ja haluat töihin monipuoliseen ja alati kehittyvään ravintolakokonaisuuteen, jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme (voit liittää myös CV:n hakemukseesi) 8.9.2017 mennessä.

Tarvittaessa lisätietoja työstä saa ravintolatoimenpäällikkö Anne Mikkolalta. Tavoitat Annen sähköpostitse osoitteesta etunimi.sukunimi@palmia.fi. Lisätietoja voi tiedustella Annelta myös puhelimitse 21.8. ja 25.8 klo 13.30-14.30 välisenä aikana, p. 040 334 2044.