(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelupäällikkö Helsingin kaupungintalon ravintolapalveluihin
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ruoka-, kiinteistö-, siivous- ja turvallisuuspalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt.

Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 2 200 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö, tarjoamme monipuolisia töitä - hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Haemme nyt asiakaspalvelupäällikköä Helsingin kaupungintalon ravintolapalveluihin.

Huolehdimme kaupungintalon kaikista tasokkaista kokous- ja edustustarjoiluista.
Kaupungintalon vastaikään uudistetussa ravintolassa on tarjolla monipuoliset ravintola- ja kahvilapalvelut, sekä täydet anniskeluoikeudet. Toimimme myös tilausravintolana. Huhtikuussa avautuu kaupungintalon tapahtuma-areena Aula, jossa eri tahot järjestävät monipuolisia tapahtumia.
Kaupungintalon juhlapalvelumme järjestää juhlatilaisuuksia myös ainutlaatuiseen juhlahuvila Villa Jyränköön ja asiakkaidemme omiin tiloihin. Kaupungintalon keskeinen ja historiallinen sijainti kutsuu kaupunkilaisten lisäksi myös turistit nauttimaan monipuolisista palveluistamme.

Asiakaspalvelupäällikkö vastaa kaupungintalon ravintolasalin toiminnasta ja huhtikuussa avattavan tapahtuma-areena Aulan tilaustarjoilutoiminnasta.

Olethan asiakasystävällinen, oma-aloitteinen ja reipas alan ammattilainen. Sinulta vaaditaan laaja-alaisuutta työssä onnistumiseen ja hyviä sosiaalisia taitoja, sekä paineensietokykyä. Toimit ravintolasalin asiakaspalveluhenkilökunnan lähiesimiehenä, sovit tapahtumien yksityiskohdista asiakkaiden ja organisaation kanssa, sekä huolehdit että ravintolasalin ja tapahtumien toiminta tapahtuu sovitusti ja ensiluokkaisesti.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn suomalaisen palveluntuottajan palveluksessa. Palmia on voimakkaassa kasvussa ja kehityksessä oleva yritys. Sinua odottaa innostunut ja ammattitaitoinen tiimi. Työsuhde-etuina tarjoamme työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja. Lisäksi tarjoamme erilaisia kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.2.2019 mennessä.
Aloitamme hakijoiden haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa ravintolatoimenpäällikkö Jani Piirainen numerosta 0505675462