(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelupäällikkö, Helsingin Jäähalli
Restel

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2017
Onko sinulle hyvä palvelu kunnia-asia? Oletko yrittäjähenkinen asiakaspalvelija, ja haluat ylittää asiakkaan odotukset kerta toisensa jälkeen? Pysyvätkö sinulla suurienkin tilaisuuksien järjestelyt, organisointi ja läpivienti hienosti hyppysissä? Hyvä, sillä siinä tapauksessa olet etsimämme Helsingin Jäähallin ravintolatoimien pelinrakentaja,

ASIAKASPALVELUPÄÄLLIKKÖ


Sinun profiilisi

Jotta onnistuisit tehtävässäsi, sinulla tulee olla kokemusta erikokoisten tilaisuuksien tarjoiluiden suunnittelusta ja näyttöä onnistuneiden asiakastilaisuuksien toteuttamisesta ja niissä aktiivisessa palveluroolissa toimimisesta. Tässä työssä menestymisen lähtökohtana on vankka kokemus nimenomaan tilaustarjoilusta. Lisäksi edellytämme aikaisempaa esimieskokemusta ja arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tilaisuuksien onnistumisen lähtökohtana on saumaton ja hyvätempoinen henkilökunnan tiimityöskentely: Sinusta löytyykin draivia työskennellä aktiivisesti osana tiimejä, johtaa niitä omalla erinomaisella esimerkilläsi sekä innokkuutta kehittää itseäsi ja muita. Olet taitava organisoija ja luonnollinen lisämyynnin loihtija!

Työskentelet sujuvasti niin suomen kuin englannin kielillä, jonka lisäksi muu kielitaito katsotaan eduksesi.


Vastuualueesi

Pääasiallinen tehtäväsi on vastata Helsingin Jäähallin erikokoisten tilaisuuksien tarjoiluista, laadukkaasta asiakaspalvelusta ja myynnin maksimoinnista. Huolehdit tilaisuuksien organisoinnista sekä toteutuksesta alusta loppuun yhdessä oman joukkueesi kanssa. Asiakaspalvelupäällikkönä toimit vuoropäälliköiden esimiehenä ja raportoit ravintolatoimen päällikölle. Lisäksi tilaisuuksissa on johdettavana tilaisuuksien koosta riippuen tietty määrä tarjoilijoita.

Ammattilaisena, yritys- ja yksityistilaisuuksissa palvelleena tiedät, työ on hektistä ja tilaisuuksissa saattaa tulla odottamattomia asioita ja tilanteita ratkottaviksi: Silloin tarvitaan stressinsietokykyä ja ennen kaikkea kykyä reagoida yllättäviin tilanteisiin asiakaskokemuksen laadun siitä kärsimättä.

Työ on vuorotyötä painottuen tapahtumien luonteen vuoksi pääosin iltoihin.


Tarjoamme

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoista ja vaihtelevaa työtä tapahtumarikkaassa, sporttisessa sekä mukavassa työympäristössä sekä suuren työnantajan henkilöstöedut ja uramahdollisuudet.

Työsuhteesi on vakituinen sekä kokoaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan syys-lokakuussa.


Hakemus ja lisätiedot:

Mikäli olet tapahtumien organisoinnissa ja toteutuksessa suorastaan peto, haluamme kuulla sinusta heti! Lähetä meille hakemuksesi viimeistään 27.9. oheisen linkin kautta tai osoitteesta www.restel.fi/tyopaikat. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydettyä.


Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolatoimen päällikkö Riku Haajanen numerosta 0400 396 334. Tiedusteluajat arkisin klo 12-14.