(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelupäällikkö - Espoo
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2018
Maailmanlaajuiseen Siemens-konserniin kuuluva Siemens Financial Services AB sivuliike Suomessa tuottaa rahoitusratkaisuja mm. lääketieteen, teollisuuden ja toimistotekniikan aloilla toimiville yhteistyökumppaneilleen. Siemens Financial Services elää vahvan kasvun aikaa ja työllistää maailmanlaajuisesti jo yli 3000 henkilöä, joista noin 50 työskentelee Suomessa.
Sinä, uusia ideoita puhkuva, rohkea ja asiakaspalvelun kehittämisestä kiinnostunut tekijä, haluamme sinut osaksi Siemens Financial Service AB:n asiakaspalveluyksikköä! Haemme yhteistyössä Siemens Financial Services AB:n kanssa Asiakaspalvelupäällikköä vetämään ja kehittämään kuuden henkilön asiakaspalvelutiimiä. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Espoon Derby Business Parkissa Perkkaalla. 

Tyypillinen päiväsi 

Operatiivisen työn lisäksi vastaat asiakaspalvelun kehittämisestä ja päivittäisten tehtävien sujumisesta. Mahdollistat omalla tekemiselläsi tiimin onnistumisen koulutusten, sparrailun, ja palkitsemisten kautta. Vastaat tiimisi asiakaspalvelun erinomaisesta laadusta, tehokkuudesta sekä asiantuntevasta yhteydenpidosta eri sidosryhmien välillä. 

Haluamme sinut 

Olet teroittanut kynsiäsi aiemmissa esimiestehtävissä ja olet nähnyt, millaista työ asiakaspalveluympäristössä on. Kokemuksesi myötä sinulle on kertynyt ideoita ja palat halusta päästä luomaan tulevaisuuden asiakaspalveluyksikköä automatisoinnin ja digitalisaation näkökulmasta. Sinulta löytyy tervettä halua uudistaa ja kyseenalaistaa totuttuja toimintamalleja yhteisen tavoitteiden saavuttamiseksi. Pidät laatua korkeassa arvossa työssäsi - se johtaa tekemistäsi ja on pohjana päätöksenteolle. Työhön sisälle pääsyä vauhdittaa taustasi rahoitus-, leasing-, tai pankkisektorilta, muttei ole edellytys tehtävään valitsemiselle. Koska toimit niin kotimaisten kuin kansainvälisten kumppaneiden kanssa, työskentelet niin suomen kuin englannin kielellä. 

Tarjoamme sinulle

Onnistumisen tueksi sinulla on ympärilläsi toimisto täynnä osaavia ja aikaansaavia kollegoita. Toimimme tiiviisti muiden osastojen kanssa, joten pääset laajentamaan omaa ymmärrystäsi rahoitusalan toiminteista myös muiden osastojen kanssa. Työssäsi pääset myös kehittämään omaa kansainvälistä osaamistasi, sillä kollegoita sinulla on ympäri maailmaa. Työhyvinvoinnistasi pidetään huolta tarjoamalla erilaisia vapaa-ajan aktiviteetteja ja liikunnan ilosta pääset nauttimaan toimitilojen omalla kuntosalilla. 
Haemme tekijää vakituiseen työsuhteeseen ja käsittelemme hakemuksia jo hakuajan sisällä. Työsuhde on kokoaikainen ja alkaa mahdollisimman pian. 
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Heidi Cantell, puh. 030 6090 597 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi, ajalla 14.9.-24.9. Rami Laakso p. 030 6090 598

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 24.9.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Tehtävään valituille henkilöille teetetään luottotietojen tarkastus.