(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelupäällikkö / Customer Service Manager
FINE Medical

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2019

Etsimme Sinua; itseohjautuva ja sitoutuva, sairaala-alaa tunteva

Asiakaspalvelupäällikkö/Customer Service Manager

Sinulla on kaupallinen tai terveydenhuoltoalan koulutus, tunnet julkisten hankintojen kilpailutusta ja tarjousten tekoa sairaalalaite / -tarvike puolelta. Olet oma-aloitteinen ja työskentelyotteesi on tavoitehakuinen. Suhtaudut työhösi joustavasti ja omaat hyvän stressinsietokyvyn. Pystyt sujuvaan kommunikointiin päämiesten kanssa englanninkielellä. Voit työskennellä kotitoimistosta käsin ja asuinpaikka mielellään Etelä-Suomi. Toimistomme sijaitsee Turussa Piispanristillä.

Asiakaspalvelupäällikkönä vastaat tarjousten teosta ja asiakaspalvelun rutiinitöistä. Rakennat suhteita sairaaloiden hankintatoimistojen kanssa. Apunasi on sähköiset järjestelmämme, logistiikka kumppani, toimitusjohtaja sekä aluepäälliköt.

FINE Medical on kuusivuotisen olemassaolonsa aikana saavuttanut hyvän ja arvostetun aseman sairaalatarvikealalla. Tuotevalikoimaamme on hankintapäätöksissä liki jokaisessa sairaanhoitopiirissä. Kasvavan yhtiömme pienessä tiimissä, pääset monipuolisesti vaikuttamaan mm. tuotevalikoimiin, markkinointiin sekä yhtiön kehittämiseen. Tarjoamme Sinulle kilpailukykyisen palkan, mahdollisuuden vaikuttaa omiin työvälineisiisi sekä yhtiön vahvan sisäisen tuen työllesi sekä mutkattoman tavan toimia.

Sinulta odotamme:

  • sairaala hankintojen tuntemusta
  • aktiivista, oma-aloitteista ja energistä työskentelytyyliä
  • intoa kehittää toimintaamme
  • halua käyttää nykyaikaisia IT-järjestelmiä
  • englannin kielen taitoa päämiesyhteistyöhön

Lisätietoa tehtävästä antaa Nordic Progressin johtava konsultti Markus Lumme,puh. 040 7743844. Sähköposti: markus.lumme@nordicprogress.fi  
www.nordicprogress.fi

Hae paikkaa 1.12.2019 mennessä.