Asiakaspalvelupäällikkö, Biolan Oy
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020

Biolan Oy on suomalainen perheyritys, jonka yli 45-vuotinen historia perustuu kiertotalouden luomiseen ja hyödyntämiseen. Biolanin koko liikeidea toteutetaan kestävän kehityksen ja kierrätysraaka-aineiden hyödyntämisen ehdoilla. Biolan pyrkii tuotteillaan vähentämään ihmisen aiheuttamaa ympäristökuormitusta. Tänä päivänä tuotevalikoima kattaa kierrätysraaka-aineita hyödyntävät puutarha- ja huonekasvituotteet, kuivakäymälät, kompostorit, ympäristöystävälliset jätevesijärjestelmät, aurinkoenergiaratkaisut sekä muut ekoasumisen tuotteet. Kansainvälisyys on keskeinen osa Biolanin liiketoimintaa: omat tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, Virossa ja Kiinassa. Lisäksi olemme mukana erilaisissa kehitysprojekteissa ympäri maailmaa. Biolan markkinoi omia ja tytäryhtiöidensä tuotteita Suomen lisäksi EU:n alueelle, Lähi-Itään, Kauko-Itään, Kaakkois-Aasiaan ja Pohjois- ja Etelä-Amerikkaan. Viennin merkitys kasvaa edelleen. Biolan Groupissa työskentelee noin 140 henkilöä.

Lue meistä lisää: www.biolan.fi.


Haluatko olla mukana rakentamassa vihreämpää maailmaa? Meillä on nyt haussa Euraan

ASIAKASPALVELUPÄÄLLIKKÖ


palvelemaan yhdessä viisihenkisen tiimisi kanssa niin yksityis- kuin ammattipuolenkin asiakkaita monipuolisesti erilaisissa tilaus-toimitusketjuun ja asiakaspalveluun liittyvissä tehtävissä.  Tiimi tekee yhteistyötä mm. myynnin, tuotetuen, tuotannon ja eri logististen toimijoiden kanssa. 

Asiakaspalvelupäällikkönä vastaat tilauskeskuksen tavoitteiden toteutumisesta, tiimin organisoinnista, osaamisen ja palvelun kehittämisestä, sidosryhmäyhteistyön sujuvuudesta ja myös tiimin yhteishengestä. Noin neljännes työstäsi on edellä mainittuihin osa-alueisiin liittyviä työtehtäviä. Osallistut myös itse aktiivisesti asiakaspalvelutyöhön ja painopistealueesi tulisi olemaan vienti. Tiimisi henkilöstö on kokenutta ja osaavaa.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta työskentelystä asiakaspalveluun ja tilaus-toimitusprosesseihin liittyen. Toivomme sinulla olevan jonkin verran aiempaa esimieskokemusta sekä ymmärrystä modernista esimiestyöskentelystä. Hyödynnät ja käytät sujuvasti tietojärjestelmiä. Kansainvälinen toimintaympäristömme edellyttää suomen kielitaidon lisäksi sujuvaa englannin kielen taitoa. Muu kielitaito on eduksi.

Henkilönä olet yhteistyökykyinen vastuunkantaja ja vahva tiimipeluri, joka tarttuu toimeen proaktiivisesti. Rakennat vuorovaikutustaidoillasi luottamusta niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien parissa. Pystyt ratkaisemaan haastaviakin ongelmia ja tilanteita asiakaspalveluhenkisesti. Sinulla on luontainen kyky saada ihmiset innostumaan ja onnistumaan vahvuuksiensa kautta.

Tarjoamme motivoituneelle, sitoutuneelle ja osaavalle henkilöstöllemme monipuolisia mahdollisuuksia työskennellä kestävän kehityksen arvomaailmaa ja yhteistyötä kunnioittavassa työyhteisössä. Panostamme henkilöstöön ja tarjoamme kilpailukykyiset henkilöstöedut. 

Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi ja osaamisesi! Edistämme rekrytointia ketterästi emmekä käytä hakuaikoja.

Lisätietoja tehtävästä antaa Alen Consulting Oy:n Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@alenconsulting.fi.

Hakuohjeet: Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta.

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=375 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1340268
  • Tehtäväalue: Johtotehtävät, Asiakaspalvelu/palvelu, Vienti/tuonti
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.2.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Jani Kallio (jani.kallio (a) alenconsulting.fi)
  • Puhelin: 050 529 2715
  • Sijainti: Eura