(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelupäällikkö B2B Leasingmyyntiin
Axus Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2020

Tässä tehtävässä toimit leasingmyynnin 9 hengen asiakaspalvelutiimin esimiehenä. Asiakaspalvelutiimi vastaa avainasiakkaidemme päivittäisestä asiakaspalvelusta mukaan lukien leasingtarjousten ja tilausten tekeminen. Tehtäväsi on inspiroida tiimiä niin kohti strategian mukaisia operatiivisia tavoitteita kuin jokaisen henkilökohtaisessa kehittymisessä. Työtehtäviin kuuluu mm säännölliset tiimipalaverit, 1:1 palaverit, tuloksen johtaminen ja raportointi sekä yhteistyö eri ALD tiimien, asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa. Tehtäväsi on myös kehittää toimintaamme niin, että asiakastyytyväisyytemme ja henkilöstötyytyväisyytemme pysyy tulevaisuudessakin huipputasolla.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla vahva osaaminen myynnin asiakaspalvelusta ja sen kehittämisestä. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja kyky lukea erilaisia tilanteita ja tarpeita. Kykenet löytämään jokaisen ihmisen vahvuudet ja hyödyntämään jokaisen osaamista tiimin yhteiseksi hyväksi. Olet myös positiivinen ja eteenpäinpyrkivä tiimihengen luoja. Viet asioita asioita eteenpäin vahvalla ratkaisukeskeisellä otteella ja varmistat, että hyvät ideat viedään toteutukseen asti.

Toivomme sinulta

  • kokemusta esimiestehtävistä
  • osaamista myynnin asiakaspalvelusta
  • kykyä ohjata, sparrata ja kannustaa
  • asiakaslähtöisyyttä ja myyntihenkisyyttä
  • erinomaisia vuorovaikutustaitoja
  • taitoa innovoida, kehittää ja viedä asioita maaliin
  • tuloshakuisuutta
  • kykyä muuntautua jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä
  • hyvää englanninkielen suullista ja kirjallista taitoa, ruotsin kielitaito katsotaan eduksi
  • vähintään alempaa korkeakoulututkintoa

Haluatko sinä mukaan tiimiimme?

Yritysmyynnin parissa meillä työskentelee lähes 40 henkeä neljässä eri myyntitiimissä, joista asiakaspalvelutiimi on yksi oma tiiminsä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden monipuolisiin ja vastuullisiin työtehtäviin nykyaikaisessa työympäristössä Vantaan Koivuhaassa. Raportoit B2B liiketoiminnan päällikölle.

Hakemuksia käsitellään jo hakemusaikana. Hakemus & CV tulisi kuitenkin viimeistään olla meillä 19.10.2020, jotta pääsemme sinuun rekrytoinnin osalta tutustumaan.

Lisätietoa tehtävästä saa tiedustella: Daniela Kalpala,B2B liiketoiminnan päällikkö, puh. 050 578 0354, daniela.kalpala@aldautomotive.com Puhelinajat tiedustelulle: keskiviikkona 7.10.2020 klo 14.00-16.00 ja tiistaina 13.10.2020 klo 8.00-10.00