(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalveluneuvojia - Helsinki - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2018
 
Etsimme rahoitusalalla toimivalle asiakkaallemme Helsinkiin ruotsin kielen taitoisia Contact Center asiakaspalveluneuvojia. Työsuhde on vakituinen ja solmitaan suoraan asiakasyrityksen kanssa. Työtehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tehtäviisi kuuluvat

Työskentelet Contact Center -ympäristössä ja vastaanotat inbound -puheluja. Tärkein tehtäväsi on asiakkaan palveleminen puhelimitse ja sähköpostilla sekä tietojen päivitys järjestelmään ja tiedustelujen välittäminen. Contact Center on avoinna 24/7, joten työvuoroja on ympäri vuorokauden.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaisia asiakaspalvelutaitoja ja hyvää palveluasennetta. Suomen ja ruotsin kielen taidon lisäksi hyvä englannin kielen taito on edellytys. Työ on jatkuvaa asiakaspalvelua, jonka laatua mitataan ja seurataan jatkuvasti. Täsmällisyys, joustava asenne sekä luontainen innokkuus palvella asiakasta on avain menestykseen tässä tehtävässä.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä yrityksessä osana menestyksekästä tiimiä. Työ on itsenäistä, mutta tiimin tuki on aina lähellä. Yrityksessä vallitsee avoin yrityskulttuuri ja vahva me-henki. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa pikaisesti. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.   Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Mimmi Jussila, puh. 030 6090 570 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 22.3.2018 mennessä Kaislanet-palveluun.